چهره‌های فرهنگی در رأس شورای صیانت خانه سینما بحران ایده‌ها و مردپوشی؛ ترکیبی آشنا در سینمای کمدی ایران بازگشت غافلگیرکننده نادر سلیمانی به تئاتر پس از سال‌ها صفری: مجنون، یک فیلم جنگی نیست، نمایش رشادت و ایستادگی مردم پای وطن است بازیگر «گیل‌دخت» به «شب امتحان» پیوست نخستین اکران بین‌المللی «یوز» در کانادا روایتی از لحظات سخت تصمیم‌گیری در عملیات خیبر | اکران مردمی «مجنون»، پرافتخارترین اثر جشنواره فیلم فجر در مشهد بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است! گمانه‌زنی‌ها درباره حضور فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی» رقابت فیلم «آه! چه روز‌های خوشی بود!» در جشنواره فیلم «شب‌های سیاه تالین» سومین روز جشنواره فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟
سرخط خبرها

انتشار کتاب انجیر‌های نقره‌ای | داستان‌هایی درباره زندگی علما

  • کد خبر: ۳۲۰۸۲۷
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
انتشار کتاب انجیر‌های نقره‌ای | داستان‌هایی درباره زندگی علما
کتاب «انجیر‌های نقره‌ای» به قلم مجید ملامحمدی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در معرفی این کتاب آمده است: این کتاب، با پرداخت داستانی به زندگی علما، صفحه جدیدی از زندگینامه‌ها را پیش روی مخاطب قرار داده است. ۱۴ داستان، که مخاطب نوجوان و بزرگسال را پای خوبی‌های علمای قدیم می‌نشاند. علمایی که ما با بعضی از آنها آشناییم و اسم بعضی‌هایشان را حتی یک بار هم نشنیده‌ایم.

داستان‌ها از زبان یک شخصیت ساده و به صورت روان بیان می‌شود. این داستان‌ها می‌تواند پیوند تازه‌ای بین مخاطب و زندگی علما برقرار کند. پیوندی که برخاسته از سادگی داستان‌ها و نزدیک شدن به زندگی این بزرگان است.

تصویری که غالبا از بزرگان دین و عالمان داریم، تصویری از آدم‌هایی بسیار ساده‌زیست و ژنده‌پوش و اهل تحجد و عبادت است. اما حقیقت زندگی علما خیلی شیرین‌تر و دوست‌داشتنی‌تر است که کتاب کوشیده همین را با مخاطب نوجوانش در میان بگذارد. تصویری که ملموس، واقعی و قابل پذیرش باشد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

اسم آن شیخ مهربان عبدالکریم بود. او نگاه پرمهری به من انداخت و پرسید: «اهل سامرا هستی؟ در خانۀ شما هم بیمار وباگرفته هست؟»

به منّ‌ومن افتادم و با کمی مکث جواب دادم: «بله شیخ. خواهر‌های بیست ساله‌ام که دوقلو هستند، وبا گرفته‌اند.»

سریع پرسید: «پدر و مادرت زنده هستند؟»

با بغض گفتم: «شکر خدا بله، اما نگرانشان هستم.»

آرام شد و ادامه داد: «به آن‌ها بگو شیخ عبدالکریم حائری از قول آقا سید محمد فشارکی گفت زیارت عاشورا بخوانید. همه تا ده روز نیت کنند و زیارت عاشورا بخوانند تا انشاءالله از این بیماری نجات پیدا کنند. مطمئناً امام حسین (ع) به ما کمک خواهند کرد.»

مجید ملامحمدی کتاب‌های زیادی برای رده سنی کودک و نوجوان دارد. از جمله آثار او در انتشارات کتاب جمکران می‌توان از «مجموعه دوستان پیامبر (ص) و علی (ع)»، «دیدار با مسجد زیبای جمکران»، «دزد و شاهزاده»، «روزگار عمار» و «قصه خوبان» نام برد. این نویسنده همچنین جوایز ادبی مختلفی مثل کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جایزه دوسالانه نهج‌البلاغه، کتاب سال رضوی، کتاب سال سبک زندگی اسلامی و... را از آن خود کرده است.

کتاب «انجیر‌های نقره‌ای» به قلم مجید ملامحمدی و با تصویرگری سیدرسول نبوی در ۱۴۴ صفحه و با قیمت ۱۵۵هزار تومان توسط انتشارات کتاب جمکران روانه بازار نشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->