پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۲۰۹۲۱
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
سرگیجه کارتال در چینش ترکیب پرسپولیس
اسماعیل کارتال حالا با دست باز می‌تواند لیست بدهد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، روزی که اسماعیل کارتال به صورت رسمی به عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی شد، سرخ‌های پایتخت با لشکری از مصدومان مواجه بودند.

کارتال در همان ابتدای کار خود، العملود، اورونوف، امیری، سرلک، صادقی و حتی عالیشاه را هم در اختیار نداشت.

نبود بازیکنان اصلی و ستاره‌های پرسپولیس در همین مدت کوتاه به قیمت ازدست‌رفتن ۲ جام برای پرسپولیس تمام شد، اما حالا پرسپولیس از فرصت‌سوزی‌های تراکتور و سپاهان بهره برده و مجدداً خود را در قامت یک مدعی معرفی کرده است.

کارتال حالا تمام بازیکنانش را در اختیار دارد. وحید امیری و اورونوف به تمرینات گروهی اضافه شده‌اند. حتی کارتال برابر چادرملو ریسک کرد و در دقایق پایانی از اورونوف بازی گرفت تا کم‌کم او را برای بازی‌های حساس پیش رو آماده کند.

بازگشت اورونوف و امیری به ترکیب پرسپولیس می‌تواند بهترین سردرگمی کارتال در پرسپولیس باشد. این مربی ترک‌تبار حالا برای چینش نفرات خود در خط حمله باید از میان عالیشاه، اورونوف، فرشاد احمدزاده، وحید امیری، سعید صادقی، دورسون، علیپور و آل‌کثیر ۴ نفر را انتخاب کند.

دورسون و علیپور تقریباً جاپای خود را در ترکیب سرخ‌پوشان سفت کرده‌اند و احتمالا دو جای خالی باقی بماند.

ترافیک سنگین مهاجمان پرسپولیس در خط حمله، رقابت بازیکنان برای قرارگرفتن در ترکیب ابتدایی را هم داغ‌تر از قبل خواهد کرد و هر بازیکنی با اولین اشتباه می‌تواند راهی نیمکت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->