ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

دانشجویان زیر پوشش بهزیستی کمک هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۲۱۱۰
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۲
دانشجویان زیر پوشش بهزیستی کمک هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویان زیر پوشش بهزیستی که شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های دولتی هستند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان بهزیستی کشور در جمع خبرنگاران گفت: با هدف توانمندسازی دانشجویان زیر پوشش سازمان بهزیستی کمک هزینه تحصیلی به کسانی که در دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل هستند، پرداخت شد.

وحید قبادی دانا ادامه داد: برای دانشجویان کاردانی پیوسته و ناپیوسته مبلغ ۴۰۰ هزار تومان، برای دانشجویان مقطع کارشناسی ۶۰۰ هزار تومان، برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد یک میلیون تومان و برای دانشجویان دکترا مبلغ دو میلیون تومان به عنوان کمک هزینه تحصیلی در ترم جاری پرداخت شد.

قبادی دانا اضافه کرد: این کار به منظور تشویق مددجویان برای تلاش جهت قبول شدن در دانشگاه های دولتی پرداخت شده است و در مجموع ۲۹۱۹ نفر از کسانی که تحت پوشش بهزیستی هستند و از دانشجویان دارای معلولیت در حال تحصیلی در دانشگاه های دولتی و یا دانشجویانی که زیر پوشش سازمان بهزیستی در حوزه اجتماعی قرار دارند، شامل این موضوع شدند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: در نوبت گذشته و ترم قبل در آذرماه سال ۹۸ نیز این مبلغ در کارت بانکی این افراد شارژ شد و در این نوبت نیز ۸ تیرماه این مبلغ شارژ شد.

وی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم فعالیت های لازم را در جهت توانمندسازی عزیزان در سازمان بهزیستی به نحو شایسته ادامه دهیم.



منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->