ترانزیت و صادرات در خراسان؛ پلی بین ایران و آسیای میانه شاخص جدید حذف یارانه خانوارها چیست؟ | خرید خُرد، معیار عدالت اقتصادی؟ ۴ شهرک صنعتی در صدر کشفیات مزارع غیرمجاز رمزارز ۱۷۲ واحد فعال قارچ خوراکی در خراسان رضوی شاخص کل بورس تعدیل شده با تورم بررسی قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۲۱۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۰
تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
استاندار خراسان رضوی از ایجاد کارگروهی برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز در استانداری خبر داد و تکمیل این پروژه را آغاز یک حرکت بزرگ اقتصادی در استان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری روز ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ پس از بازدید از پروژه پدیده شاندیز، در نشستی با هیئت‌مدیره شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده و شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز، به بررسی وضعیت این پروژه پرداخت و بر تسریع در اجرای آن تأکید کرد. 

استاندار خراسان رضوی با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر اجرای این پروژه اظهار کرد: «مشکلات پروژه پدیده شاندیز در دو حوزه اجرایی و حقوقی قابل بررسی است. در همین راستا، از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری درخواست دارم که کارگروهی با حضور شهردار و فرماندار تشکیل دهد تا اقدامات لازم برای رفع مشکلات اجرایی این پروژه انجام شود.» 

وی افزود: «به‌عنوان یک هم‌وطن، علاقه‌مندم که این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد، چراکه وضعیت کنونی آن قابل دفاع نیست. ازآنجاکه در استان مسئولیت داریم، وظیفه ماست که روند اجرای این پروژه را پیگیری کرده و به سرانجام برسانیم.»

مظفری ضمن تأکید بر رعایت حقوق سهامداران و سرمایه‌گذاران پروژه، تصریح کرد: «سهامداران این مجموعه، سرمایه‌گذاری درستی انجام داده‌اند که مطابق اصول اقتصادی است. این مسیر هرچند با چالش‌هایی همراه بوده، اما به‌عنوان نماینده دولت در استان معتقدم که سهامداران باید برای راه‌اندازی و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر این پروژه کمک کنند.»

وی همچنین به تبعات تأخیر در اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: «هرچه بهره‌برداری از این مجموعه بیشتر به تعویق بیفتد، هزینه‌های آن افزایش یافته و منافع اقتصادی آن کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین، باید اقدامات جدی برای تسریع در اجرای این پروژه انجام شود.» 

استاندار خراسان رضوی پدیده شاندیز را نمونه‌ای موفق از جذب سرمایه‌گذاری مردمی در استان دانست و اظهار کرد: «این پروژه می‌تواند فضای روانی مثبتی در جامعه ایجاد کرده و امیدواری زیادی را در بین مردم و سرمایه‌گذاران به همراه داشته باشد. ما باید چندین پروژه مشابه را در استان اجرا کنیم و نباید پدیده شاندیز را نقطه پایان یک سرمایه‌گذاری کلان در خراسان رضوی بدانیم. بلکه این پروژه، آغاز یک حرکت بزرگ اقتصادی در استان است.»

وی با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در استان گفت: * «خراسان رضوی سرمایه‌گذاران توانمندی دارد که علاقه‌مند به مشارکت در پروژه‌های کلان هستند. تمام دستگاه‌ها و ارگان‌های دولتی نیز باید در مسیر توسعه اقتصادی استان نقش‌آفرینی کنند و از ظرفیت‌های موجود برای تحقق این هدف بهره ببرند.» * 

سید محمد پژمان، رییس هیات مدیره شرکت بین المللی توسعه صنعت گردشگری پدیده شاندیز در بخشی از این برنامه با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر پروژه پدیده شاندیز، عنوان کرد: مشکلات و موانع این پروژه را دسته‌بندی کرده و به استانداری ارائه خواهیم داد تا اقدامات لازم برای حل آنها صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دو سهام‌دار عمده این مجموعه به دلایلی انگیزه کافی برای همراهی نداشتند، خاطرنشان کرد: در گذشته برخی مشکلات باعث کاهش انگیزه این سهام‌داران برای حضور و مشارکت در روند اجرایی پروژه شده بود. اما خوشبختانه طی تعاملات مثبتی که اخیراً با هیئت‌مدیره صورت گرفته، این موانع تا حد زیادی برطرف شده است.

وی با اشاره به نقش سهام‌داران عمده این مجموعه گفت: «در گذشته، برخی مشکلات باعث کاهش انگیزه این سهام‌داران برای حضور و مشارکت در روند اجرایی پروژه شده بود، اما خوشبختانه تعاملات مثبتی که اخیراً با هیئت‌مدیره صورت گرفته، موجب رفع بخش زیادی از این موانع شده است.» 

با توجه به تأکید استاندار خراسان رضوی بر تسریع در تکمیل پروژه پدیده شاندیز و تشکیل کارگروه ویژه برای حل مشکلات اجرایی آن، امید می‌رود که این پروژه مهم، با حمایت دولت و سرمایه‌گذاران، هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری رسیده و نقش خود را در توسعه اقتصادی و گردشگری استان ایفا کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->