تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۱۲۴۰
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶
سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود
فرمانده کل سپاه گفت: اگر به دشمن حتی میل خفیفی داشته باشیم؛ شکست می‌خوردیم و آتش ما را احاطه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی در سومین جشنواره قرآنی نور سپاه با اشاره به اینکه که سپاه یک نهاد قرآنی است، اظهار داشت: امروز سپاه به یک شجره طیبه با ریشه‌های عمیق ایمان پاسداران شکل گرفته است و شاخه‌های آن در اقصی نقاط جهان منادی آزادی، شرف و امنیت مسلمانان مظلوم است.

وی ادامه داد: هم خانه پاسداران و بسیجیان مومن و انقلابی و فداکار ما و هم خود پاسداران نماد‌هایی روشن از آیات روح بخش الهی هستند.

فرمانده کل سپاه با بیان اهمیت روح قرآن کریم در ذکر مسلمانان و پاسداران انقلاب، عنوان کرد: سپاه پاسداران جاری کننده حدود الهی و جاری کننده احکام و ارزش‌های اسلامی روی زمین است.

سرلشکر سلامی اضافه کرد: پاسداران انقلاب مجاهدان راه خدا و صحابی امروزی پیامبر و امام حسین علیه السلام در روز عاشورا هستند و این نشانه‌ها باید در رخسار معنوی و حرکت با ثبات مجاهدان منجر به پیروزی در جنگ با کفار و منافقان و مشرکان خواهد شد.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: سپاه منطق مقاومت را به عنوان تنها راه نجات مسلمانان از اسارت و بردگی و سیطره طلبی مستکبران می‌داند.

وی با اشاره به لزوم ایستادن در برابر دشمنان با ثبات قدم و عدم میل خفیف به آن ها، یادآور شد: امروز رهبری انقلاب با تمام وجود در قلب یک نبرد بزرگ و میدان وسیع ایستاده‌اند که در مقابلشان صفی از دشمنان با تجربه، مسلح و با انگیزه وجود دارند.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: اگر به دشمن حتی میل خفیفی داشته باشیم؛ شکست می‌خوردیم و آتش ما را احاطه می‌کند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه نباید از رحمت خدا ناامید شد و باید محکم در مقابل دشمن ایستاد، گفت: باید حقایق معنوی مقاومت را در زندگی فردی، اجتماعی خود نشان دهیم. استقامت جلوه صبر، توکل و توسل در برابر سختی هاست و ما نتایج این آیات را در وقایع پیرامون خود دیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه قلت در مقابل دشمنان علت شکست نیست، بلکه ضعف عامل شکست است، اضافه کرد: مسلمانانی که در حنین به کثرت سپاه خود بالیدند؛ شکست خوردند و امروز ما غزه را در محاصره و زیر آتش و سرما و سختی می‌بینیم و ۱۶ ماه وضعیت همین است که نهایتا این غزه بود که در جنگ با دشمن صهیونیستی پیروز شد.

فرمانده کل سپاه عنوان داشت: مردم غزه در حالی که خانه هایشان ویران شد، پیروز شدند؛ اما آن‌ها که خانه هایشان فرونریخت، قلب هایشان فروریخت و شکست خوردند و همانا پیروزی در قلب‌ها بدست می‌آید. 

وی با تاکید بر اینکه اگر خداوند از بندگانش ضعف ببیند، نصرتشان تقلیل خواهد یافت، ادامه داد: تا زمانی که بر مبنای دستورات و احکام قرآن عمل کنیم، شکست نخواهیم خورد. مقاومت با ایمان حقیقی و تزلزل ناپذیر و اراده‌های محکم حاصل می‌شود و یمنی‌ها نشانه‌های آشکار مقاومت در برابر دشمن مستکبر هستند که در برابر هیبت ظاهری استکبار نهراسیدند.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه وقتی فتوحات مبین حاصل می‌شود، قلب‌ها مستحکم می‌شوند، اضافه کرد: برادران ما در لبنان، یمن، عراق و فلسطین به خوبی حقایق مقاومت را درک کردند و این همان چیزی است که ما در دوران دفاع مقدس تجربه کردیم. همه آرامش و امنیت و پیروزی ما در گروه تمسک و توجه به قرآن است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->