نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید! آپدیت جدید هوش مصنوعی دیپ‌سیک منتشر شد (۸ خرداد ۱۴۰۴) ایلان ماسک پایان مأموریتش در دولت ترامپ را رسماً اعلام کرد کدام بازی‌های ویدیویی در سال ۲۰۲۴ بیشترین کاربران را داشته‌اند؟ + جدول پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ عکس‌های سه‌بعدی اینستاگرام به هدست‌های Meta Quest می‌آیند استخراج قانونی رمزارز فقط در زمان‌های غیرپیک مجاز است هوش مصنوعی گراک تاچندماه دیگر به تلگرام اضافه می‌شود + فیلم وزیر ارتباطات: باید معیشت مردم در افزایش تعرفه اینترنت مدنظر قرار بگیرد هوش مصنوعی در آینده وردپرس نقش محوری خواهد داشت مالکیت رمزارز‌ها در سال ۲۰۲۵ افزایش چشمگیری یافته است اپ گوگل در زبانه‌ای جدید تصاویر موضوعی نمایش می‌دهد همه چیز درباره فصل سوم سریال The Last of Us: زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان ترامپ به دلیل سفرنکردن تیم کوک به عربستان برای اپل تعرفه ۲۵ درصدی وضع کرد مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷
سرخط خبرها

اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران، تأسیس خواهد شد

  • کد خبر: ۳۲۱۲۴۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳
اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران، تأسیس خواهد شد
گروه مالی فیروزه و پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس از همکاری مشترک برای تأسیس نخستین صندوق قابل معامله (ETF) بیت‌کوین در ایران خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین صندوق قابل معامله بیت کوین در ایران با همکاری گروه مالی فیروزه، سبدگردان توسعه فیروزه، توسعه فن‌آوری دیجیتال فیروزه و پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس تاسیس خواهد شد.

رایزنی‌های اولیه برای دریافت مجوز‌های قانونی این ETF آغاز شده و پس از تصویب دستورالعمل‌های مربوطه، فرآیند رسمی تأسیس صندوق آغاز خواهد شد.

میلاد معماریان، مدیرعامل فیروزه دیجیتال، ایجاد این صندوق را گامی در جهت تنوع‌بخشی به دارایی‌های بورس ایران همانند صندو‌ق‌های طلا دانست و گفت هدف از این همکاری، توسعه بازار سرمایه و جذب سرمایه‌گذاران جدید از بازار‌های موازی مثل رمزارز است.

او همچنین تأکید کرد که این صندوق امکان سرمایه‌گذاری قانونی در بیت‌کوین را مشابه آنچه در برخی کشور‌ها شاهد آن هستیم برای مردم ایران فراهم می‌کند.

فاطمه سرکاری، مدیرعامل سبدگردان توسعه فیروزه، با اشاره به تجربه موفق این شرکت در مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تأکید کرد که صندوق ETF بیت‌کوین با رعایت الزامات قانونی، افق‌های جدیدی برای صنعت مدیریت دارایی کشور ایجاد کرده و فرصتی ویژه برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال فراهم خواهد آورد.

وحید شامخی، معاون توسعه کسب و کار نوبیتکس، معتقد است یکی از مهمترین اتفاقات سال ۲۰۲۴، ایجاد صندوق‌های قابل معامله بیت‌کوین و اقبال سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ دنیا به آن بوده است. او با اشاره به اینکه نوبیتکس همواره به دنبال ایجاد راهکار‌های اصولی و قانونی برای توسعه این صنعت در کشورمان بوده، همکاری با نهاد‌های مالی موجود کشور را نویدبخش تحولات مثبتی در صنعت کریپتو ایران دانست. شامخی ابراز امیدواری کرد در سال آینده شاهد اتفاقات تازه‌ای در این مسیر باشیم.

حدیث خسروی، مدیر ارتباطات و روابط عمومی نوبیتکس اظهار داشت با تأسیس این صندوق، امکان سرمایه‌گذاری امن روی بیت‌کوین بدون نیاز به مالکیت مستقیم این ارز دیجیتال فراهم می‌شود. در نتیجه کاربران می‌توانند از طریق بورس نیز وارد دنیای جدید کریپتو شده و مالک بخشی از آن شوند.

یادآور می‌شود ETF اسپات بیت‌کوین یک ابزار سرمایه‌گذاری نوین است که امکان سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین را بدون نیاز به خرید و نگهداری مستقیم این دارایی دیجیتال فراهم می‌کند. این مدل سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر در بازار‌های جهانی مورد استقبال گسترده قرار گرفته است. راه‌اندازی این صندوق در ایران پلی میان بازار‌های سنتی مالی و اقتصاد دیجیتال خواهد بود و می‌تواند سرمایه‌گذاران بورسی را به فرصت‌های نوین این حوزه متصل کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->