اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

تحلیل رسانه عبری از مذاکرات آتش بس غزه: واشنگتن به دنبال خلع سلاح حماس است

  • کد خبر: ۳۲۱۲۸۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸
تحلیل رسانه عبری از مذاکرات آتش بس غزه: واشنگتن به دنبال خلع سلاح حماس است
یک رسانه عبری زبان فاش کرد، سلاح حماس در نوار غزه محور اصلی گفت‌و‌گو‌های مستقیم بین فرستاده ویژه آمریکا و حماس بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه معاریو در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، سرنوشت سلاح حماس در نوار غزه محور اصلی مذاکرات مستقیم آدام بولر فرستاده آمریکا در امور اسرا با جنبش حماس بود.

این رسانه عبری زبان با استناد به گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های مختلف از جمله عربی مدعی شد، نمایندگان حماس از توافقی بزرگ شامل یک بسته کامل و فراگیر سخن می‌گویند.

نمایندگان حماس حاضر به پذیرش راه‌حل‌های جزئی که بولر با خود به اولین جلسه آورده بود، نشدند و به جای آن یک بسته کامل را پیشنهاد کردند که در بر گیرنده یک آتش بس بلند مدت بیش از ۱۰ ساله در غزه و کرانه باختری پیشنهاد کرد در حالی که شرایط قدس به همین شکل امروز باقی بماند.

معاریو در ادامه گزارش به نقل از مسئولین اسرائیلی خبر داد، تل‌آویو از این رفتار هماهنگ نشده آدام بوهلر ناراحت است، از اینرو پیامی برای واشنگتن ارسال و اعلام شد انتظار می‌رود هماهنگی کاملی در این زمینه بین دو طرف وجود داشته باشد، این در حالی است که نماینده آمریکا در گفتگوی مستقیم خود با حماس هیچ هماهنگی انجام نداده است.

این در حالی است که طرف آمریکایی خبر داد، گفتگوی مستقیم با حماس فقط برای یک بار انجام گرفته و ادامه پیدا نخواهد کرد.

معاریو همچنین اعلام کرد، تل‌آویو از میزان هماهنگی بین بولر، رئیس جمهور ترامپ و ویتکوف فرستاده ویژه آمریکا در رابطه با مذاکرات مستقیم با حماس اطلاعی ندارد.

منابع آگاه اسرائیلی در عین حال اعلام کردند، به آنچه که ما از رئیس جمهور آمریکا و فرستاده ویژه‌اش شنیدیم اعتماد داریم و به ادامه هماهنگی کامل با آنها چشم دوخته‌ایم.

معاریو به نقل از محافل اسرائیلی خبر داد، احتمال موفقیت چنین مذاکراتی چندان بالا نیست، زیرا حماس با پیشنهاداتی که پیش شرط‌هایی برای مرحله بعدی توافق قرار داده مخالفت کرده است، این در حالی است که تل‌آویو بر این باور است مذاکرات باید مجالی هم برای طرح‌های نظامی آماده شده برای جنگ در نوار غزه هم بگذارد، در حالی که مسئولین اسرائیلی هم تاکید می‌کنند، زمان بندی این تهاجم هم در وقت مناسبی اعلام خواهد شد.

در بخش دیگری از این این گزارش آمده است، سازمان حماس در نشست خود با بولر از آمادگی خود برای بررسی سرنوشت مجموعه تسلیحات تهاجمی‌اش از جمله موشک هایش با ابعاد مختلف در مقابل آتش بسی بلند مدت، اعلام کرد.

این امر باید بعد از توافقی باشد که در بر گیرنده عقب نشینی ارتش اسرائیل از غزه، پایان جنگ فعلی و مبادله اسرا با اولویت اسرای دارای تابعیت آمریکایی انجام می‌شود.

با این حال جنبش به بولر خبر داد از تمام سلاح خود و گروه‌های فلسطینی چشم پوشی نخواهد کرد و این اصلی ثابت است که با تغییر رهبری سازمان هم تغییر نخواهد یافت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->