سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان: بی‌صبرانه منتظر بازی با ایران هستم | بازیکنانی از ۱۲ کشور در تیم ملی حضور دارند کاپیتان تیم ملی فوتبال افغانستان: ایران یکی از بهترین‌های آسیا است | آنها را سورپرایز می‌کنیم دومین حادثه مرگبار تصادف در کمتر از ۱۰ روز در افغانستان | ۲۵ نفر جان باختند قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ششم شهریورماه ۱۴۰۴) بزرگ‌مرد کوچک گلشهر | تقدیر مهاجران افغانستانی در مشهد از محمدطا‌ها اسحاقی گفت‌وگوی سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات طالبان درباره همکاری‌های مرزی مهاجران افغانستانی در مشهد یاد فرمانده فقید لشکر فاطمیون را گرامی داشتند مهران غلامی، ستاره فوتسال افغانستان، وارد مادرید شد معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان
سرخط خبرها

وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد

  • کد خبر: ۳۲۱۶۶۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
وزارت راه از آغازبه‌کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبر داد
معاون وزیر راه و شهرسازی از راه‌اندازی قطار مسافری افغانستان در آینده نزدیک و ترانزیت بار اروپا از مسیر ریلی خواف-هرات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از مخالفت‌های قابل تامل دولت گذشته به ویژه مدیرعامل راه آهن دولت سیزدهم با فعالیت خط ریلی خواف- هرات، پس از به روی کار آمدن دولت چهاردهم قطار باری در این کریدور ریلی شروع به حرکت کرد و در این مدت زمان بار کشور‌های ترکیه، چین و هند از این مسیر به افغانستان ترانزیت شده و بر آمار ترانزیت ریلی کشور اضافه کرده‌است. خبر مهم این است که به زودی ایران، بار اروپایی را از مسیر راه‌آهن خواف – هرات به مردم افغانستان می‌رساند.

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا آخرین وضعیت ترانزیت ریلی کشور و اثرگذاری فعالیت خط راه آهن خواف – هرات اظهار داشت: اتصال ریلی و ترانزیت ریلی بین ایران و کشور‌های همسایه در حال افزایش است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رونق انتقال بار از مسیر خواف- هرات گفت: برای توسعه ترانزیت ریلی به افغاستان گام‌های خوبی برداشتیم بطوریکه هر هفته حداقل یک تا سه قطار از مبادی مختلف از جمله ترکیه، از هند از طریق آب‌های آزاد به بندرعباس و از آنجا به افغانستان وارد ایران و از مسیر ریلی به افغانستان ترانزیت می‌شود. حتی بار چین از مسیر دریای به محور بندرعباس و از شبکه ریلی به افغانستان منتقل می‌شود.

وزارت راه از آغاز به کار قطار مسافربری ایران و افغانستان در آینده‌ای نزدیک خبرداد

روند کار ریل‌گذاری قطار خواف- هرات به طرف شهر هرات- عکس اسفند ۱۴۰۳

وی با بیان اینکه این اقدامات در جهت توسعه ترانزیتی شرق کشور است، ادامه داد: البته بخش مسافری این مسیر هم فعال خواهد شد و مسیر ریلی از روزنک به هرات در حال اجرا و ساخت است و با تکمیل آن قطار مسافری هرات- هرات و بالعکس قابلیت بهره برداری خواهد داشت.

ذاکری افزود: بنابراین این خط به عنوان مبادی خروجی بار از اهمیت بالایی برخوردار است و کشور‌های همسایه به جهت اینکه بار‌های خود را به افغانستان به خصوص غرب افغانستان منتقل کنند، از کریدور ریلی ایران و خواف- هراتن استفاده می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره انتقال بار‌های اروپا از این مسیر در آینده نزدیک گفت: در کریدور بندرعباس به سمت شمتیغ حمل و نقل کانتینری در حال انجام است و طبیعتا کشور‌های اروپایی و جنوب شرق آسیا هم از این محور استفاده می‌کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->