بزرگترین سفره افطار جهان اسلام در مشهد گسترده می‌شود جهش بودجه فرهنگی مشهد در سال ۱۴۰۴ | اختصاص بیش از هزار میلیارد تومان برای مساجد و مدارس علمیه رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد: ۴۰ تا ۴۵ درصد بودجه عمرانی در شورای ششم به مناطق کم‌برخوردار اختصاص پیدا کرده است رئیس کمیسیون خدمات‌شهری شورای شهر مشهد: برای سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ همت اعتبار عمرانی پیش‌بینی شده است فرماندار مشهد: رویکرد شورای ششم در رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار قابل‌تقدیر است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: روزانه ۵ هزار نفر در پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح تردد می‌کنند شهردار مشهد مقدس: مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی شرق کشور شد | بهره‌برداری از ۱۸ دستگاه اتوبوس جدید، اوایل هفته آینده تمهیدات ترافیکی آخرین پنجشنبه سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد | روان سازی ترافیک به سمت آرامستان‌ها بهره‌برداری از پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح مشهد + فیلم (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) شهروند خبرنگار | درخواست احداث آیلند میانی در خیابان رحمانیه مشهد + پاسخ آغاز بهره‌برداری از فضای بهسازی شده حسینیه میدان شهدای مشهد + فیلم شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از تاخیر خط ۷۰۲ - بهشت رضا(ع) اتوبوسرانی مشهد + پاسخ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی شرق کشور شد | بهره‌برداری از ۱۸ دستگاه اتوبوس جدید، اوایل هفته آینده

  • کد خبر: ۳۲۱۸۷۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
شهردار مشهد مقدس: مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی شرق کشور شد | بهره‌برداری از ۱۸ دستگاه اتوبوس جدید، اوایل هفته آینده
شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی شرق کشور شد، گفت: امسال ۸۲ دستگاه اتوبوس وارد شهر کردیم و ۱۸ دستگاه اول هفته آینده در عرصه میدان شهدا به بهره‌برداری خواهد رسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳، در آیین بهره‌برداری از پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح و رونمایی از هشت دستگاه اتوبوس جدید، اظهار کرد: آنچه ما در دوره ششم مدیریت شهری و شورا عهد بسته بودیم این بود که فقط کار، تلاش و خدمت کنیم و نقشه راه ما فرمایش مقام معظم رهبری در ملاقات سال گذشته با هیئت دولت بود که فرمودند کل برنامه شما باید کار برای مردم باشد. امروز مشهدالرضا(ع) صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوس‌رانی در شرق کشور شد.

وی افزود: آنچه مردم را سرزنده می‌کند، این است که ببینند مسئولان برای آن‌ها کار می‌کنند. در این دوره، حدود ۴۰ تا ۵۰ پروژه برزمین‌مانده از دوره‌های قبل داشتیم، ضمن اینکه پروژه‌های جدید در این دوره تعریف کردیم و از سال گذشته، ۶۰ پروژه کلان و بزرگ را به بهره‌برداری رساندیم. در کنار آن، صد‌ها پروژه دیگر ازجمله پروژه‌های زودبازده را داشتیم.

قلندرشریف ادامه داد: پروژه‌ها کارگشا بود و مشکل مردم را حل می‌کرد. در ادامه نیز همین‌گونه تا پایان دوره پررنگ خواهد بود. صد‌ها پروژه در حال انجام است و ۴۵ پروژه داریم. امسال نظام چهل‌وهفت‌ساله شده، بنابراین ۴۷ پروژه کلان را به عنوان پروژه‌های اصلی و ویژه انتخاب کردیم که تا پایان دوره به سرانجام برسانیم. ضمن اینکه پروژه‌های دیگر هم فعال هستند.

شهردار مشهد بیان کرد: ابرپروژه‌ای که با منابع داخلی شهرداری انجام می‌دهیم، قطارشهری است. هر کیلومتر قطارشهری ۵۰ میلیون دلار هزینه دارد. ۶ کیلومتر فاز یک خط سه به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. اتمام خط دو در این دوره محقق شد و ایستگاه سلامت به‌زودی افتتاح می‌شود.

وی اضافه کرد: حفاری خط سه به قاسم‌آباد و حفاری خط چهار به نزدیکی میدان شهدا رسیده که هر دو در این دوره به اتمام خواهد رسید و زیرساخت قطارشهری در خط سه و چهار تحویل دوره‌های بعدی خواهد شد تا ایستگاه به ایستگاه کار کنند. اگر خط سه این دوره فعال نمی‌شد، شاید به این زودی با وضعیت تورم و نرخ دلار امکان‌پذیر نبود.

قلندرشریف با بیان اینکه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز کلان‌پروژه بوده که ۱۲ زیرپروژه دارد، عنوان کرد: خرید بیش از ۴۰۰ دستگاه اتوبوس یک کلان‌پروژه است که بیش از ۵ همت هزینه دارد. امسال ۸۲ دستگاه اتوبوس وارد کردیم و ۱۸ دستگاه اوایل هفته آینده در عرصه میدان شهدا به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده، تقاطع سه‌سطحی خیام، بوستان ۷۷هکتاری کرامت، بوستان جهانشهر، دوربرگردان ابوطالب و بوستان‌های مختلف از دیگر کلان‌پروژه‌های شهر هستند. ۴۵ پروژه این‌گونه داریم که تعداد زیادی یا بهره‌برداری شده یا به بهره‌برداری می‌رسد. این ۴۵ پروژه در شهر تأثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه هدف‌گذاری اصلی این دوره محیط زیست بوده و هر پروژه ما محیط‌زیستی است، تصریح کرد: هدف مدیریت شهری حمایت در جهت سالم‌سازی محیط زیست است. ما نمی‌خواهیم مشهد در حوزه زیست‌محیطی تهران دوم شود. هر سفر اتوبوس امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان و قطارشهری ۱۹ هزار تومان هزینه دارد، اما ما حداقل هزینه را در کشور دریافت می‌کنیم تا مردم را تشویق کنیم که از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

قلندرشریف گفت: الان مشهد نه‌تنها در سطح دید مردم پروژه دارد، بلکه در زیر شهر نیز پروژه قطارشهری به وسعت شهر انجام می‌شود. ۴۰۰۰ نفر نیروی خدوم و متخصص زیر زمین در سه خط قطارشهری در حال کار هستند و کسی نمی‌بیند. بیشترین هزینه را در قطارشهری انجام می‌دهیم که همه به همت مردم و منابع داخلی شهرداری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->