سرویس‌دهی ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس در شب‌های قدر | ۶۸ درصد ظرفیت اتوبوسرانی مشهد متمرکز بر معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری جشنواره بهار زیارت در ایام نوروز ۱۴۰۴ در مشهد مقدس سرویس‌دهی صلواتی تاکسیرانی مشهد به ۳۰ هزار مسافر در سومین شب قدر اقامت ۳ میلیون مسافر در مشهد از ابتدای سفر‌های نوروز ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: تاکنون حدود ۲ میلیون زائر وارد مشهد شده‌اند (۴ فروردین ۱۴۰۴) بازدید ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر از موزه‌ها و مجموعه‌های تاریخی خراسان رضوی اسکان زائران در سالن‌های ورزشی شهرداری مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۴ ثبت رکورد ۲۰۰ هزار سفر درون‌شهری با مترو مشهد در سومین شب قدر | بیش از ۱۹ ساعت خدمت با حداکثر ظرفیت همکاری گسترده ناوگان حمل‌ و نقل عمومی مشهد برای تسهیل تردد زائران در شب‌های قدر + فیلم ترافیک نیمه‌سنگین در ورودی و خروجی مشهد | افرایش ۶ درصدی تردد خودرو در ورودی مشهد (۴ فروردین ۱۴۰۴) زائران و مسافران نوروزی برای اسکان در مشهد با سامانه ۳۷۰۴۵ تماس بگیرند محدودیت ترافیکی مقطعی در معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۴ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه بین‌المللی مشهد، آماده اسکان زائران در وضعیت نامساعد جوی تکمیل ظرفیت ۲ هزار جای‌پارک پارکینگ‌های اطراف میدان شهدای مشهد در شب‌های قدر افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی در دستورکار شورای اسلامی شهر مشهد قرار دارد افزایش سه برابری استفاده از دوچرخه در محدوده حرم مطهر رضوی آمادگی کامل پارکینگ‌های مشهد در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان + لینک مشاهده ظرفیت (۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت شورای عالی شهرسازی

  • کد خبر: ۳۲۱۹۴۹
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت شورای عالی شهرسازی
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شده طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت بررسی دبیرخانه شورای عالی شهرسازی قرار گیرد تا به زودی برای مردم عزیز چگونگی ساخت و ساز شفاف و روشن شود.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام والمسلمین پژمان‌فر اظهار کرد: خوشبختانه از ۲ سال پیش طرح تفصیلی بافت تاریخی توس همزمان با ملاقات مردمی اینجانب در توس سفلی مصوب و مراحل نقشه‌برداری و مشاوره آن شروع شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر که صورت گرفت، مراحل کمیته فنی، کمیسیون ماده ۵ در استان، هفته گذشته تصویب و برای تصویب رای نهایی به شورایعالی شهرسازی ارسال شد.

پژمان‌فر با بیان اینکه با مذاکراتی که با وزیر و مدیران عالی وزارت راه و شهرسازی داشتم، مقرر گردید طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت بررسی دبیرخانه شورای عالی شهرسازی قرار گیرد، گفت: از این طریق به زودی برای مردم عزیز چگونگی ساخت و در این منطقه ساز شفاف و روشن می‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در خصوص ۱۸۰۰ هکتار دیگر بولوار شاهنامه، مراحل برداشت از سوی مشاور صورت گرفته و در حال حاضر استعلامات نهایی آن جهت ارسال به کمیته فنی استانداری از دستگاه‌های اجرایی در حال اخذ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->