«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت شورای عالی شهرسازی

  • کد خبر: ۳۲۱۹۴۹
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت شورای عالی شهرسازی
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شده طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت بررسی دبیرخانه شورای عالی شهرسازی قرار گیرد تا به زودی برای مردم عزیز چگونگی ساخت و ساز شفاف و روشن شود.

به گزارش شهرآرانیوز حجت‌الاسلام والمسلمین پژمان‌فر اظهار کرد: خوشبختانه از ۲ سال پیش طرح تفصیلی بافت تاریخی توس همزمان با ملاقات مردمی اینجانب در توس سفلی مصوب و مراحل نقشه‌برداری و مشاوره آن شروع شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر که صورت گرفت، مراحل کمیته فنی، کمیسیون ماده ۵ در استان، هفته گذشته تصویب و برای تصویب رای نهایی به شورایعالی شهرسازی ارسال شد.

پژمان‌فر با بیان اینکه با مذاکراتی که با وزیر و مدیران عالی وزارت راه و شهرسازی داشتم، مقرر گردید طرح تفصیلی بافت تاریخی توس در اولویت بررسی دبیرخانه شورای عالی شهرسازی قرار گیرد، گفت: از این طریق به زودی برای مردم عزیز چگونگی ساخت و در این منطقه ساز شفاف و روشن می‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در خصوص ۱۸۰۰ هکتار دیگر بولوار شاهنامه، مراحل برداشت از سوی مشاور صورت گرفته و در حال حاضر استعلامات نهایی آن جهت ارسال به کمیته فنی استانداری از دستگاه‌های اجرایی در حال اخذ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->