شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است شهردار مشهدمقدس: مدیریت شهری برای افتتاح ۴۷ پروژه با تأکید بر پیوست رسانه‌ای، برنامه‌ای ویژه دارد شهروندخبرنگار | درخواست تغییر ایستگاه های خط ۳۷  اتوبوسرانی مشهد + پاسخ «علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تزریق کود و مواد مغذی به بستر ۴۰ هزار اصله درخت مشهد با استفاده از دستگاه بیولیفت

  • کد خبر: ۳۲۲۵۹۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
تزریق کود و مواد مغذی به بستر ۴۰ هزار اصله درخت مشهد با استفاده از دستگاه بیولیفت
رئیس اداره‌ی جنگلداری سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد از انجام مرحله اول عملیات سونداژ خاک و تزریق کود و مواد مغذی به بستر ۴۰ هزار اصله درخت با استفاده از دستگاه بیولیفت خبر داد.
لیلی رحمانی
خبرنگار لیلی رحمانی

به گزارش شهرآرانیوز، احمد حسنی اظهار داشت: دستگاه بیولیفت با تزریق هوای فشرده در عمق دلخواه (حداکثر ۷۰ سانتی متر) موجب هوادهی مطلوب پیرامون ریشه درختان می‌گردد که این هوادهی و شکست بافت فیزیکی خاک شرایط را برای گام بعدی یعنی تزریق مواد کودی مورد نیاز هرگونه گیاهی (کود مایع) را فراهم نموده که در مدت زمان کوتاه مواد کودی در اطراف ریشه تزریق و در دسترس ریشه قرار داده می‌شود

وی افزود: تقویت درختان و غنی سازی خاک در محل‌هایی با بستر کاشت نامناسب، صرفه جویی در مصرف کود، کاهش فشردگی خاک و افزایش اکسیژن خاک تنها بخشی از مزایای استفاده از این روش هستند.

رئیس اداره‌ی جنگلداری سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد ادامه داد: در ده محور شاخص سطح شهر که درختان بیشتر در معرض تنش و آسیب ناشی از تردد وسایل نقلیه و آلودگی‌های محیطی قرار دارند، این عملیات طی دو مرحله انجام می‌گردد که در حال حاضر مرحله اول در حال انجام است.

حسنی تصریح کرد: این روش به طور معمول در بستر‌های کاشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد که امکان انجام عملیات به زراعی به علت وجود زیرساخت‌های شهری در آن محل وجود نداشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->