رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف تا پایان سال ۱۴۰۴، مشهد به اینترنت 5G مجهز می‌شود هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان اذعان کرد عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد
سرخط خبرها

واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد

  • کد خبر: ۳۲۲۶۲۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد
دستور اجرایی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده برای توقف فعالیت رسانه‌های صدای آمریکا و رادیو فردا، لبخند رضایت را بر روی لب‌های چینی‌ها آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملی‌گرا‌ها و رسانه‌های دولتی چین پس از امضای فرمان اجرایی ترامپ در روز جمعه برای توقف فعالیت صدای آمریکا، رادیو آسیای آزاد و دیگر سازمان‌های رسانه‌ای تحت حمایت مالی دولت آمریکا، ابراز خرسندی کردند.

یکی از چهره‌های تاثیرگذار (اینفلوئنسر) ملی گرا در چین این اقدام را «واقعاً خوشحال کننده» توصیف کرد. یک روزنامه دولتی چین نیز این رسانه‌ها را «کارخانه دروغگویی» خواند و از تعطیلی آنها استقبال کرد.

سی‌ان‌ان در این گزارش مدعی شده است: در برهه‌ای که چین هزینه‌های گزافی برای گسترش ردپای رسانه‌های دولتی خود می‌کند، دولت ترامپ نهاد‌هایی را که پکن مدت‌ها از آنها انتقاد می‌کرد را ساکت کرد.

گلوبال تایمز نیز در سرمقاله روز دوشنبه خود صدای آمریکا را «کارخانه دروغگویی» نامید که «سوابق وحشتناک» در ارائه گزارش‌ها از چین دارد.

در این سرمقاله آمده است: اثر انگشت صدای آمریکا بر روی هر دروغ مخربی درباره چین از پوشش نقض حقوق بشر ادعایی در منطقه سین کیانگ گرفته تا گزارش در مورد اختلافات در دریای جنوبی چین، تایوان، هنگ کنگ، همه گیری ویروس کرونا و اقتصاد پکن دیده می‌شود.

به نوشته این رسانه، از آنجایی که آمریکایی‌های بیشتری شروع به شکستن پیله‌های اطلاعاتی خود می‌کنند و یک دنیای واقعی و یک چین چند بعدی را می‌بینند، روایت‌های اهریمنی منتشر شده توسط صدای آمریکا، در نهایت به سوژه خنده تبدیل خواهد شد.

پوشش خبری چین توسط صدای آمریکا به دهه‌ها قبل بازمی‌گردد. در طی اعتراضات میدان تیان آنمن در سال ۱۹۸۹، برنامه‌های رادیویی صدای آمریکا به زبان چینی پخش می‌شد؛ هرچند پخش رادیویی به زبان چینی این رسانه در سال ۲۰۱۱ متوقف شد و تارنمای چینی زبان آن فعالیتش را ادامه داد.

بر اساس این گزارش، رادیو آزاد آسیا که در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد، برنامه‌های خود برای چین را به زبان‌های انگلیسی، چینی، اویغور و تبتی پخش می‌کند.

هو شیجین، سردبیر سابق گلوبال تایمز و مفسر برجسته ملی‌گرا نیز در این پیوند نوشت: صدای آمریکا فلج شده است! و همینطور رادیو آسیای آزاد که به همان اندازه نسبت به چین بدخواه است. واقعا چقدر خوشحال کننده است.

وی با انتشار پیامی در تارنمای «ویبو»، جایی که نزدیک به ۲۵ میلیون دنبال کننده دارد، عنوان کرد: «تقریباً همه مردم چین صدای آمریکا را می‌شناسند، زیرا این یک ابزار نمادین برای نفوذ ایدئولوژیک آمریکا در چین است. معتقدم که مردم چین از اینکه می‌بینند که سنگر ایدئولوژیک ضد چینی آمریکا از درون فرو می‌ریزد خوشحال هستند.»

یکی دیگر از مفسران ملی‌گرا با اشاره به اعتراضات دهه ۲۰۰۰ که باعث سرنگونی دولت‌ها در اتحاد جماهیر شوروی سابق و بالکان شد، صدای آمریکا و رادیو آسیای آزاد را «ماشین‌های تبلیغاتی بدنام برای انقلاب‌های رنگی» خواند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->