ترامپ: به کانادا نیازی نداریم چرا ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کند؟ پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی در غزه شکار شد مرتس صدر اعظم آلمان شد رئیس قوه قضاییه از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد گالانت: ایران موشک‌های ۵۰۰ تا ۹۰۰ کیلویی به اسرائیل شلیک کرده است ۴۱۰ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین تبادل شدند گفت‌و‌گو پوتین و پزشکیان درباره مذاکرات ایران و آمریکا رژیم صهیونیستی به صنعاء پایتخت یمن حمله کرد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر خارجه طالبان هفته آینده به تهران می‌آید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد
سرخط خبرها

واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد

  • کد خبر: ۳۲۲۶۲۵
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد
دستور اجرایی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری ایالات متحده برای توقف فعالیت رسانه‌های صدای آمریکا و رادیو فردا، لبخند رضایت را بر روی لب‌های چینی‌ها آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملی‌گرا‌ها و رسانه‌های دولتی چین پس از امضای فرمان اجرایی ترامپ در روز جمعه برای توقف فعالیت صدای آمریکا، رادیو آسیای آزاد و دیگر سازمان‌های رسانه‌ای تحت حمایت مالی دولت آمریکا، ابراز خرسندی کردند.

یکی از چهره‌های تاثیرگذار (اینفلوئنسر) ملی گرا در چین این اقدام را «واقعاً خوشحال کننده» توصیف کرد. یک روزنامه دولتی چین نیز این رسانه‌ها را «کارخانه دروغگویی» خواند و از تعطیلی آنها استقبال کرد.

سی‌ان‌ان در این گزارش مدعی شده است: در برهه‌ای که چین هزینه‌های گزافی برای گسترش ردپای رسانه‌های دولتی خود می‌کند، دولت ترامپ نهاد‌هایی را که پکن مدت‌ها از آنها انتقاد می‌کرد را ساکت کرد.

گلوبال تایمز نیز در سرمقاله روز دوشنبه خود صدای آمریکا را «کارخانه دروغگویی» نامید که «سوابق وحشتناک» در ارائه گزارش‌ها از چین دارد.

در این سرمقاله آمده است: اثر انگشت صدای آمریکا بر روی هر دروغ مخربی درباره چین از پوشش نقض حقوق بشر ادعایی در منطقه سین کیانگ گرفته تا گزارش در مورد اختلافات در دریای جنوبی چین، تایوان، هنگ کنگ، همه گیری ویروس کرونا و اقتصاد پکن دیده می‌شود.

به نوشته این رسانه، از آنجایی که آمریکایی‌های بیشتری شروع به شکستن پیله‌های اطلاعاتی خود می‌کنند و یک دنیای واقعی و یک چین چند بعدی را می‌بینند، روایت‌های اهریمنی منتشر شده توسط صدای آمریکا، در نهایت به سوژه خنده تبدیل خواهد شد.

پوشش خبری چین توسط صدای آمریکا به دهه‌ها قبل بازمی‌گردد. در طی اعتراضات میدان تیان آنمن در سال ۱۹۸۹، برنامه‌های رادیویی صدای آمریکا به زبان چینی پخش می‌شد؛ هرچند پخش رادیویی به زبان چینی این رسانه در سال ۲۰۱۱ متوقف شد و تارنمای چینی زبان آن فعالیتش را ادامه داد.

بر اساس این گزارش، رادیو آزاد آسیا که در سال ۱۹۹۶ تأسیس شد، برنامه‌های خود برای چین را به زبان‌های انگلیسی، چینی، اویغور و تبتی پخش می‌کند.

هو شیجین، سردبیر سابق گلوبال تایمز و مفسر برجسته ملی‌گرا نیز در این پیوند نوشت: صدای آمریکا فلج شده است! و همینطور رادیو آسیای آزاد که به همان اندازه نسبت به چین بدخواه است. واقعا چقدر خوشحال کننده است.

وی با انتشار پیامی در تارنمای «ویبو»، جایی که نزدیک به ۲۵ میلیون دنبال کننده دارد، عنوان کرد: «تقریباً همه مردم چین صدای آمریکا را می‌شناسند، زیرا این یک ابزار نمادین برای نفوذ ایدئولوژیک آمریکا در چین است. معتقدم که مردم چین از اینکه می‌بینند که سنگر ایدئولوژیک ضد چینی آمریکا از درون فرو می‌ریزد خوشحال هستند.»

یکی دیگر از مفسران ملی‌گرا با اشاره به اعتراضات دهه ۲۰۰۰ که باعث سرنگونی دولت‌ها در اتحاد جماهیر شوروی سابق و بالکان شد، صدای آمریکا و رادیو آسیای آزاد را «ماشین‌های تبلیغاتی بدنام برای انقلاب‌های رنگی» خواند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->