شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل | عبور آرام از طوفان و باران شدید رفع سریع ۱۱ مورد آب‌گرفتگی در مشهد| انسداد جدی معبر در مشهد نداشتیم مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد: دسترسی جدید بولوار کرامت، آماده افتتاح است آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد در پی رگبار باران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد: تا این لحظه، مشکل خاصی در اثر بارش باران گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیلی بوستان‌های وکیل‌آباد، کوهشار و رودپارک به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مشهد رتبه نخست کشور در مبارزه با جوندگان را کسب کرد دوره آموزشی مدیریت شهری مشهد در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید برگزار شد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تشدید برخورد شهرداری مشهد در انتظار متخلفان ساخت‌و‌ساز جزئیات جدید از پروژه تقاطع خیام در مشهد | پایان ترافیک میدان خیام (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است شهردار مشهدمقدس: مدیریت شهری برای افتتاح ۴۷ پروژه با تأکید بر پیوست رسانه‌ای، برنامه‌ای ویژه دارد شهروندخبرنگار | درخواست تغییر ایستگاه های خط ۳۷  اتوبوسرانی مشهد + پاسخ «علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی
سرخط خبرها

هشدار عضو شورای شهر مشهد نسبت به تصرفات در ارتفاعات جنوبی به نفع افرادی خاص

  • کد خبر: ۳۲۲۶۵۲
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
هشدار عضو شورای شهر مشهد نسبت به تصرفات در ارتفاعات جنوبی به نفع افرادی خاص
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در ارتفاعات جنوبی شهر، منافع افراد خاص و دستگاه‌های مختلف باعث شده تا زمین‌ها به‌راحتی تصرف شوند و این امر به‌نفع عده‌ای خاص تمام شود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل موحدی‌محصل امروز، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، در جلسه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: ما در نزدیکی ایام شهادت امام علی (ع) هستیم. یکی از تکالیف ما مسئولین این است که شاخص‌های حضرت علی(ع) را بشناسیم و خود را به او نزدیک کنیم. برجسته‌ترین شاخصه امام علی(ع)، عدالت است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز تأکید داشتند که بدون تحقق عدالت به آرمان‌های عدالت نخواهیم رسید. این جایگاه عدالت در دستان امثال ما که می‌توانند تصمیم بگیرند، مهم‌تر می‌شود. اگر ما بی‌عدالتی کنیم، در قیامت باید پاسخگو باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: همین محرومانی که در شهر ایجاد شده‌اند، به دلیل تصمیمات ما مسئولین ایجاد شده‌اند. گاهی تصمیمات ما باعث می‌شود موجی از بی‌عدالتی به وجود آید و گریبان عده زیادی از محرومان و قشر ضعیف جامعه را بگیرد.

موحدی‌محصل خاطرنشان کرد: از دهه ۸۰ توسعه شهر به کدام طرف بوده است؟ به طرفی بوده که منفعت دارد. چرا شهر ما از یک طرف بزرگ می‌شود؟ چون آنجا خوش‌آب‌وهواست.

وی تأکید کرد: در ارتفاعات جنوبی شهر، منافع افراد خاص و دستگاه‌های مختلف باعث شده تا زمین‌ها به‌راحتی تصرف شوند و این امر به‌نفع عده‌ای خاص تمام شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد به تصریح رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: باید منافع عمومی در ساخت‌وساز‌ها مدنظر قرار گیرد. اگر به این وضعیت رسیدگی نشود، ممکن است تنش‌های اجتماعی ایجاد شود و مردم از حق خود محروم شوند.

موحدی‌محصل از تمامی مسئولین خواست تا در این زمینه همکاری کنند و تأکید کرد که باید جلوی تعدی به حقوق مردم گرفته شود.

وی درخصوص تکرار تجربیات نامطلوبی که در شمال تهران اتفاق افتاده، ابراز نگرانی کرد و خواستار حفظ حقوق مردم و جلوگیری از ساخت‌وساز‌های غیرمنطقی در ارتفاعات جنوبی مشهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر لزوم صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی تأکید کرد و خواستار همکاری همگانی در این زمینه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->