آغاز حمله هوایی هند به پاکستان + جزئیات و فیلم وحشت رژیم صهیونیستی از احتمال عبور ترامپ از نتانیاهو کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج‌فارس نگرفته است (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی ایر ایندیا به تل‌آویو پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد ارتش پاکستان: پاسخ ما به هند قطعی و در زمانی مشخص خواهد بود یحیی سریع: سامانه‌های رهگیری دشمن در مقابله با موشک هایپرسونیک ما ناکام ماندند نشریه آکسیوس: ویتکاف یکشنبه برای دور چهارم مذاکرات با ایران، به عمان می‌رود معاون سازمان انرژی اتمی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد ویتکاف مدعی شد: ترامپ به صلح از طریق قدرت معتقد است دانشجوی بی‌گناه ایرانی پس از ۴۰ روز بازداشت تصمیم به ترک آمریکا گرفت وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است اعلام جزئیات دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا در گفت‌وگوی اختصاصی عراقچی با شهرآرانیوز+ فیلم وزیر پیشنهادی اقتصاد توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس معرفی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای ایده‌های امام‌رضا(ع) شکل گرفت واکنش امام‌جمعه موقت تهران به ادعاهای جعلی درباره نام خلیج‌فارس لغو سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی انگلیس ۱۰۰ نفتکش روس موسوم به «ناوگان سایه» را تحریم کرد ترامپ خواستار برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ اوکراین شد آیت‌الله جوادی آملی به نجف اشرف سفر کرد+ جزئیات تداوم درگیری‌های مرزی بین هند و پاکستان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۲۶۹۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: علاوه بر اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ایام تعطیلات نوروز، کشیک قضایی در مشهد و شهرستان‌های استان برقرار خواهد بود و برخورد با متجاوزان به حقوق بیت المال با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در مراسم آغاز فعالیت گشت‌های مشترک نوروزی شورای حفظ حقوق بیت المال با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست در اسلام و ایران گفت: همه ما موظف به تلاش در زمینه مراقبت از نعمات خدادادی هستیم و مقام معظم رهبری نیز به کرات در خصوص حفظ محیط زیست و مراقبت از فضای سبز تأکید داشته‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به اقدامات خوب این شورا در سال ۱۴۰۳ گفت: در سایه اقدام جمعی و برقراری گشت‌های مشترک تحت مدیریت این شورا، در تعطیلات نوروز سال جدید نیز برنامه بسیار خوبی برای محافظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و برخورد با قانون شکنان تدوین شده که انشا الله با حساسیت به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: علاوه بر تأکید رهبری معظم، در قوانین عادی و قانون اساسی نیز بر لزوم مراقبت از محیط زیست تأکید شده که باید به صورت ویژه مورد توجه مدیران و دستگاه‌های مسئول و متولی قرار بگیرد. رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: علاوه بر اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ایام تعطیلات نوروز، کشیک قضایی در مشهد و شهرستان‌های استان برقرار خواهد بود و برخورد با متجاوزان به حقوق بیت المال با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: به افراد سو استفاده گر و قانون شکن هشدار‌های لازم داده می‌شود تا از هرگونه تخطی به حقوق مردم خود داری کنند و به مسئولان حوزه‌های قضایی و دادستان‌ها نیز دستور داده شده تا با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد کنند چرا که عده‌ای بر اساس وظیفه قانونی در سرما و گرما و حتی ایام تعطیل، در پی مراقبت از حقوق مردم هستند و شایسته است این زحمات توسط مدیران مورد تقدیر قرار گیرد، هرچند اجر و پاداش واقعی خادمان مردم نزد خداوند متعال به میزان چند برابر محفوظ خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات و احادیث گفت: انسان از طریق خدمت به مردم و استفاده حداکثری از فرصت‌ها برای انجام تکلیف، باید خود را در مسیر فیض و رحمت الهی قرار دهد، بنابراین باید به دنبال تکثیر کار خیر و تشویق افراد به انجام امور خیر باشیم.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: افراد قانون شکن باید بدانند که اموالی را که از طریق غیر قانونی و نامشروع بدست می‌آوردند، در واقع در معرض تلف قرار دادند و به فقوای مشهور فقها کسی که از این طریق اموالی را بدست آورد و مال خود را در معرض تلف قرار دهد، کسی ضامن نخواهد بود، بنابراین به هیچ روی این گفته درست نیست که عده‌ای با جنجال و هیاهو با فریب افکار عمومی اینگونه وانمود می‌کنند که اموال مردم تخریب می‌شود، حال آنکه از ابتدا آن مال یا زمین از اموال بیت المال و حقوق عمومی بوده و به ناحق توسط افراد سودجو غصب و تصرف شده است، بنابراین ساخت و ساز‌های غیر قانونی تخریب خواهد شد.

گفتنی است در این مراسم از تعدادی از فعالان حفظ محیط زیست و مدیران جهادی تقدیر و تیم‌های مکانیزه گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت المال از مقابل مسئولان رژه رفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->