تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۲۶۹۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد می‌کنیم
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: علاوه بر اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ایام تعطیلات نوروز، کشیک قضایی در مشهد و شهرستان‌های استان برقرار خواهد بود و برخورد با متجاوزان به حقوق بیت المال با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در مراسم آغاز فعالیت گشت‌های مشترک نوروزی شورای حفظ حقوق بیت المال با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست در اسلام و ایران گفت: همه ما موظف به تلاش در زمینه مراقبت از نعمات خدادادی هستیم و مقام معظم رهبری نیز به کرات در خصوص حفظ محیط زیست و مراقبت از فضای سبز تأکید داشته‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به اقدامات خوب این شورا در سال ۱۴۰۳ گفت: در سایه اقدام جمعی و برقراری گشت‌های مشترک تحت مدیریت این شورا، در تعطیلات نوروز سال جدید نیز برنامه بسیار خوبی برای محافظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و برخورد با قانون شکنان تدوین شده که انشا الله با حساسیت به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: علاوه بر تأکید رهبری معظم، در قوانین عادی و قانون اساسی نیز بر لزوم مراقبت از محیط زیست تأکید شده که باید به صورت ویژه مورد توجه مدیران و دستگاه‌های مسئول و متولی قرار بگیرد. رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: علاوه بر اقدامات گسترده پیشگیرانه، در ایام تعطیلات نوروز، کشیک قضایی در مشهد و شهرستان‌های استان برقرار خواهد بود و برخورد با متجاوزان به حقوق بیت المال با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: به افراد سو استفاده گر و قانون شکن هشدار‌های لازم داده می‌شود تا از هرگونه تخطی به حقوق مردم خود داری کنند و به مسئولان حوزه‌های قضایی و دادستان‌ها نیز دستور داده شده تا با شدت با متجاوزان به حقوق عمومی برخورد کنند چرا که عده‌ای بر اساس وظیفه قانونی در سرما و گرما و حتی ایام تعطیل، در پی مراقبت از حقوق مردم هستند و شایسته است این زحمات توسط مدیران مورد تقدیر قرار گیرد، هرچند اجر و پاداش واقعی خادمان مردم نزد خداوند متعال به میزان چند برابر محفوظ خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات و احادیث گفت: انسان از طریق خدمت به مردم و استفاده حداکثری از فرصت‌ها برای انجام تکلیف، باید خود را در مسیر فیض و رحمت الهی قرار دهد، بنابراین باید به دنبال تکثیر کار خیر و تشویق افراد به انجام امور خیر باشیم.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: افراد قانون شکن باید بدانند که اموالی را که از طریق غیر قانونی و نامشروع بدست می‌آوردند، در واقع در معرض تلف قرار دادند و به فقوای مشهور فقها کسی که از این طریق اموالی را بدست آورد و مال خود را در معرض تلف قرار دهد، کسی ضامن نخواهد بود، بنابراین به هیچ روی این گفته درست نیست که عده‌ای با جنجال و هیاهو با فریب افکار عمومی اینگونه وانمود می‌کنند که اموال مردم تخریب می‌شود، حال آنکه از ابتدا آن مال یا زمین از اموال بیت المال و حقوق عمومی بوده و به ناحق توسط افراد سودجو غصب و تصرف شده است، بنابراین ساخت و ساز‌های غیر قانونی تخریب خواهد شد.

گفتنی است در این مراسم از تعدادی از فعالان حفظ محیط زیست و مدیران جهادی تقدیر و تیم‌های مکانیزه گشت مشترک شورای حفظ حقوق بیت المال از مقابل مسئولان رژه رفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->