یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شتاب‌زدگی، سرعت بالا و سبقت غیرمجاز؛ عوامل مؤثر در تصادفات نوروزی

  • کد خبر: ۳۲۳۳۰۳
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
شتاب‌زدگی، سرعت بالا و سبقت غیرمجاز؛ عوامل مؤثر در تصادفات نوروزی
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، شتاب‌زدگی، خستگی، سرعت بالا و سبقت غیرمجاز را از عوامل مؤثر در تصادفات نوروزی امسال عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان شنبه‌شب (۲ فروردین ۱۴۰۴) در حاشیه جلسه قرارگاه نوروزی پلیس مازندران در ساری با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امسال به مانند سال‌های گذشته شاهد افزایش حجم سفر‌های نوروزی نسبت‌های سال‌های قبل بوده‌ایم و متاسفانه قصه تلخ حوادث رانندگی و تلفات جاده‌ای را شاهد هستیم.

وی با تاکید بر این که طبق بررسی‌های انجام شده سه عامل شتاب زدگی بی مورد، خستگی و خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز از عوامل موثر در حوادث نوروزی امسال بوده است. تصریح کرد: هر چند آمار تعداد کشته‌ها بر اساس آمار پزشکی قانونی است، اما کاهش آمار نسبت به سال گذشته ما را خوشحال نمی‌کند چرا که باز هم تعدادی از هموطنان را از دست داده‌ایم.

وی ابراز امیدواری کرد؛ که با پیوستن همگان اعم از مردم و رانندگان به پویش نه به تصادفات، شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم و به مردم توصیه کرد، سفر را تا پایان، سفر بدانند و نتیجه اینکه، جاده هم جزئی از سفر است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به موافقت ریاست جمهوری برای نصب دوربین‌های پایش تصویری در جاده‌ها و شهر‌ها از بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی دراین حوزه خبر داد.

وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ پلیس در حوزه راهنمایی و رانندگی، گفت: اگر رانندگان در شهر‌ها انضباط را فرا بگیرند در نتیجه در جاده‌ها هم انضباط صورت خواهد گرفت.

رادان استان مازندران را یکی از استان‌های پر تردد و مسافر پذیر کشور دانست و اظهار کرد: با حضور خوب فرمانده انتظامی استان و فرمانده دریابانی، این استان در حوزه شاخص‌های امنیتی، انتظامی و ترافیکی دارای رتبه بالای کشوری است.

وی افزود: در حوزه سرقت‌ها کاهش وقوع خوبی داشته‌ایم که در سال جدید طوفانی‌تر از سال قبل آغاز خواهیم کرد.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: پلیس با تامین امنیت در شهر ها، روستا‌ها و جاده‌ها آسایش خود را تقدیم آسایش مردم می‌کند.

سردار رادان در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص وضعیت مرز‌های کشور، گفت: کلیه مرز‌های کشور تحت کنترل مرزبانان قرار دارد و به نظر می‌رسد در سال ۱۴۰۴ هم یک جهش بسیار مناسبی در انسداد مرز‌ها صورت گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->