رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار شهدای غزه از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرد (۳ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۳۷۷
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
آمار شهدای غزه از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرد (۳ فروردین ۱۴۰۴)
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از عبور تعداد شهدای غزه از مرز ۵۰ هزار نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای از افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه این باریکه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۵۰ هزار و ۲۱ شهید خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۱ شهید و ۶۱ مجروح به بیمارستان‌های نوار غزه انتقال داده شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این بیانیه همچنین آمده است که با شهادت این افراد، شمار شهدای فلسطینی از ۱۸ مارس جاری به ۶۷۳ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۳۳ نفر رسیده است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که شمار قربانیان جنگ نسل‌کشی به نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۰ هزار و ۲۱ شهید و ۱۱۳ هزار و ۲۷۴ مجروح رسیده است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آنها نیستند.

ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد سه‌شنبه تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت. این حملات باعث اعتراضات در داخل فلسطین اشغالی نیز شده و صهیونیست‌های خشمگین پیشتر در اعتراض به سیاست‌های «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی تظاهرات کرده و خواستار توافق با جنبش مقاومت اسلامی حماس برای آزادی بقیه اسرای صهیونیست در غزه شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->