دستگیری ۳ متهم ماجرای تیراندازی در چالوس + ویدئو کمبود ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران در دهه پایانی ماه صفر فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: در دهه آخر ماه صفر کمبودی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو نداریم قتل شریک تجاری در باغ ویلا + انداختن جسد در چاه | متهم در آستانه قصاص آغاز طرح «هم‌محله امام رضا(ع)» با محوریت ارتقای فرهنگ میزبانی زائران در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی اسکان ۹۶۹ هزار نفرشب زائر در دهه پایانی صفر در مشهد حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وقتی میراث آینده شهر در خطر است   مدارس از نیمه شهریور ۱۴۰۴ بازگشایی می‌شود؟ واکنش پلیس مازندران به فیلم تیراندازی در چالوس + فیلم (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی
سرخط خبرها

ثبت ۱۷ میلیون اقامت نوروزی تا سوم فروردین ۱۴۰۴ هم‌زمان با روند افزایشی سفرها در کشور

  • کد خبر: ۳۲۳۵۲۹
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
ثبت ۱۷ میلیون اقامت نوروزی تا سوم فروردین ۱۴۰۴ هم‌زمان با روند افزایشی سفرها در کشور
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر اعلام کرد: از زمان اجرای طرح نوروزی تا پایان روز سوم فروردین‌ماه، بیش از ۱۷ میلیون اقامت در مراکز اقامتی رسمی، نیمه‌رسمی و اضطراری ثبت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمصطفی فاطمی در جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که امروز (دوشنبه) با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف در محل دبیرخانه این ستاد در معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد، گفت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی، روند سفر در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی بود؛ اما از روز گذشته این روند رو به افزایش است. پیش‌بینی می‌شود در هفته دوم فروردین تعداد گردشگران و مسافران نوروزی افزایش یابد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر افزود: یکی از موضوعات مهم، اطلاع‌رسانی درباره حوزه‌های مختلف به مسافران است. استان‌ها باید اطلاعات مرتبط با موضوعاتی نظیر اسکان و شرایط اقامتی را در اختیار مسافران نوروزی قرار دهند.

وی ادامه داد: در برخی استان‌ها شاهد بارش باران هستیم و همکاری ادارات کل با راهداری و پلیس راه برای اطلاع‌رسانی درباره وضعیت جوی در جاده‌ها ضرورت دارد.

هشدار بارش باران و لزوم صیانت از محیط‌زیست

فاطمی همچنین با اشاره به اهمیت حفاظت از محیط‌زیست و طبیعت، گفت: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، در روز‌های آینده بارش باران در برخی استان‌ها تشدید خواهد شد. از این رو مسافران و گردشگران نوروزی باید در زمان حضور در طبیعت، ضمن رعایت نکات محیط‌زیستی، به هشدار‌های هواشناسی و ستاد بحران توجه کنند.

وی افزود: نشست ویژه‌ای نیز در روز سه‌شنبه، (۵ فروردین)، با حضور مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط‌زیست در محل ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی همچنین با اشاره به موضوع سوخت، گفت: در خصوص تأمین سوخت، هیچ مشکلی در هیچ استانی وجود ندارد و تمام جایگاه‌های عرضه سوخت در حال خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی هستند.

فاطمی، با اشاره به ماندگاری مسافران در استان‌های مختلف، اعلام کرد: بیشترین حضور مسافران از ساعت ۱۰ شب روز یکشنبه (سوم فروردین) تا ساعت ۵ صبح روز دوشنبه در استان‌های مازندران، گیلان، خوزستان، خراسان رضوی و هرمزگان گزارش شده است.

هشدار درباره استفاده از شناور‌های غیرمجاز

وی همچنین به مواج بودن سواحل و بسته بودن اسکله‌ها در روز‌های آینده اشاره کرد و گفت: براساس هشدار‌های هواشناسی و ستاد بحران، در روز‌های چهارم و پنجم فروردین دریا مواج خواهد بود و اسکله‌ها تعطیل هستند. اما احتمال دارد برخی مسافران برای گشت‌های دریایی از شناور‌های غیرمجاز استفاده کنند. این کار خطرناک است و از گردشگران و مسافران نوروزی درخواست می‌شود به‌طور جدی از گشت‌های دریایی و شناور‌های غیرمجاز خودداری کنند.

۱۷ میلیون اقامت نوروزی تا سوم فروردین ثبت شد

رعدی، نماینده وزارت آموزش و پرورش، در این جلسه گزارشی از وضعیت اسکان فرهنگیان ارائه داد و اعلام کرد:۸۰ درصد ظرفیت اسکان به پذیرش غیرحضوری بر مبنای موقعیت جغرافیایی (لوکیشن‌محور) اختصاص داده شده و ۲۰ درصد به پذیرش حضوری تخصیص یافته است.

وی افزود: بیشترین حجم اسکان در استان‌های فارس، خراسان رضوی و اصفهان بوده است و سایر فرهنگیان و مسافران نوروزی نیز در دیگر استان‌ها اسکان یافته‌اند.

مهدیان‌پور، نماینده اورژانس، نیز در این جلسه گفت: یکی از مسائل مهم در روز‌های اخیر، موضوع غرق‌شدگی است. تا پایان روز سوم فروردین، ۱۸ مورد غرق‌شدگی گزارش شده که ۱۷ مورد آن منجر به فوت بوده است.

وی افزود: همچنین تاکنون ۱۶۹ نفر بر اثر گاز منواکسید کربن دچار مسمومیت شده‌اند که متأسفانه ۱۲ نفر فوت کرده‌اند. این مسمومیت‌ها عمدتاً در منازل رخ داده است و هیچ حادثه‌ای در چادر‌های اسکان مسافران گزارش نشده است.

نوریان، نماینده هلال احمر، در گزارشی از فعالیت‌های این نهاد در ایام نوروز، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح نوروزی، در مجموع هزار و ۳۱۹ عملیات امداد و نجات انجام شده است. از این تعداد، ۵۵۰ نفر به مراکز درمانی منتقل و مابقی در محل درمان شده‌اند. استان‌های اصفهان، مازندران و سمنان بیشترین حوادث ترافیکی را داشته‌اند.

عزیزی، نماینده شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی، نیز در سخنانی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، هیچ مشکلی در زمینه عرضه سوخت وجود ندارد. بر اساس آمار، متوسط مصرف روزانه بنزین در ایام تعطیلات نوروزی امسال ۱۳۵ میلیون لیتر بوده است.

در این جلسه، ستاد‌های اجرایی خدمات سفر در استان‌های اصفهان، خوزستان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، اردبیل، گلستان و برخی دیگر از استان‌ها نیز گزارش‌های خود را ارائه کردند.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->