عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران در حال رخ دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دو تابعیتی در غزه وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟
سرخط خبرها

پزشکیان: باجدیت پیگیر صدور بموقع مجوز‌های موردنیاز سرمایه‌گذاران هستیم

  • کد خبر: ۳۲۳۸۳۳
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
پزشکیان: باجدیت پیگیر صدور بموقع مجوز‌های موردنیاز سرمایه‌گذاران هستیم
رئیس جمهوری با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» که از سوی رهبر انقلاب به عنوان شعار امسال انتخاب شده است، تصریح کرد: همه مسئولان و استانداران وظیفه داریم که بستر را برای سرمایه‌گذاری و رشد تولید در کشور فراهم کنیم و در تامین امنیت و احترام برای سرمایه‌گذاران اقدامات لازم را انجام دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان صبح پنجشنبه (۷ فروردین ۱۴۰۴) در نشست سراسری استانداران کشور که در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور و با موضوع بررسی عملکرد دستگاه‌های مختلف در خصوص سفر‌های نوروزی برگزار شد، با اشاره به کاهش نسبی تلفات جاده‌ای در موج اول سفر‌های نوروزی، گفت: کاهش تلفات جاده‌ای دستاورد خوبی است و نشان می‌دهد که اگر نسبت به جان و سلامت مردم دقت بیشتری کنیم، و مردم نیز مراعات بیشتری داشته باشند، صدمات کمتری می‌بینند و جشن و نوروز به عزا تبدیل نمی‌شود.

وی با قدردانی از عملکرد دستگاه‌های مختلف در خصوص کاهش تلفات جاده‌ای سفر‌های نوروزی با تاکید بر اینکه توجه به جان انسان‌ها بسیار ارزشمند است، افزود: امیدوارم همچنان این نگاه نسبت به سلامت و شادی مردم وجود داشته باشد و مردم از این نعمت خدادادی بهره‌مند باشند.

رئیس جمهوری در ادامه به موضوع تامین فضای آموزشی در کشور به عنوان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم اشاره و عنوان کرد: ساخت مدارس باید مورد توجه جدی قرار بگیرد و هر کجا که لازم است باید با کمک خیرین، مشارکت مردم و کمک سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها فضای آموزشی ایجاد شود. علاوه بر توجه به سخت‌افزار آموزش و پرورش و ساخت مدارس، موضوع نرم‌افزار آموزش مورد توجه دولت قرار دارد و در حال کاربر روی برنامه‌ریزی‌های آموزشی هستیم. باید مسائلی نظیر صداقت به عنوان مهم‌ترین ارزش در نظام آموزش و پرورش مورد توجه قرار بگیرد.

پزشکیان همچنین با تاکید ضرورت توجه به حوزه بهداشت و درمان در دولت چهاردهم گفت: علاوه بر توجه به سلامت مردم در جاده‌ها، سلامت مردم در طول سال نیز برای دولت در اولویت است و باید کاری کنیم که مردم در این خصوص دچار مشکل نباشند. باید کاری کنیم که همه مردم به ویژه کسانی که پول ندارند و تنها هستند مورد توجه قرار بگیرند. بر همین اساس نیز در سال جاری و در دولت چهاردهم موضوع نظام ارجاع در بهداشت و درمان را با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر لزوم توجه به معیشت مردم تاکید و اظهار کرد: به هر شکلی که شده نباید بگذاریم مردم در موضوع معیشت با مشکلی مواجه شوند. یکی از مباحثی که در علوم پزشکی مطرح است این است که کسانی که فقیر هستند و معیشت مناسبی ندارند بیشتر در خطر سلامتی قرار دارند بر همین اساس نیز ما وظیفه داریم که به سلامت این افراد رسیدگی کنیم و آنها را بهتر ببینیم چرا که حاکمیت باید کسانی را ببیند که دیده نمی‌شوند. باید برای این اقشار برنامه ویژه‌ای داشته باشیم که خدایی نکرده دچار مشکل نشوند؛ این موضوع از نظر اعتقادی برای ما مسلمانان مورد تاکید است.

پزشکیان با اشاره به توصیه امیرالمومنین (ع) بر لزوم توجه به ایتام و فقرا گفت: به عنوان انسان و به عنوان دولت باید به توصیه‌هایی که به ما شده‌اند عمل کنیم و توجه ویژه‌ای داشته باشیم که در این مسیر مردم نیز باید در کنار دولت قرار بگیرند؛ ما از هر آنچه که در توان داریم در مسیر خدمت به مردم کوتاهی نخواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به شعار «سرمایه گذاری برای تولید» که از سوی رهبر انقلاب به عنوان شعار سال جاری انتخاب شده است، تصریح کرد: همه مسئولان و استانداران وظیفه داریم که بستر را برای سرمایه‌گذاری و رشد تولید در کشور فراهم کنیم و در تامین امنیت و احترام برای سرمایه‌گذاران اقدامات لازم را انجام دهیم. باید کاری کنیم که موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید در شعار و سخنرانی نماند بلکه عملیاتی شود.

رئیس جمهوری ادامه داد: باید یاد بگیریم که مشکلات سرمایه‌گذاران را حل کنیم نه اینکه آنها را برای حل مشکلاتشان به سمت دیگری هدایت کنیم؛ مسئولان باید بستر را برای فعالیت سرمایه‌گذاران فراهم کنند و ما در دولت با جدیت پیگیری می‌کنیم که مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران به موقع صادر شود.

پزشکیان همچنین بر ضرورت توجه به گسترش انرژی‌های پاک تاکید کرد و گفت: توسعه استفاده از پنل‌های خورشیدی و انرژی پاک موضوعی است که باید با اهتمام و جدیت بیشتری از سوی همه استانداران مورد توجه قرار بگیرد. متاسفانه در سالی که گذشت بالاجبار برق و گاز تولید کنندگان با قطعی‌هایی مواجه شد؛ در این خصوص باید کاری کنیم سوخت و انرژی در اختیار سیستم خدمات عمومی قرار بگیرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به پویش «نه به تصادفات» اشاره و با تاکید بر لزوم توجه به این پویش، عنوان کرد: من از همه مردم می‌خواهم که برای سلامت خود خانواده و قوم و خویش‌شان طوری رانندگی کنند که با سلامت به سفر‌های نوروزی بروند و بازگردند.

رئیس جمهوری با اشاره به فرارسیدن روز قدس با بیان اینکه «اینکه انسانی می‌تواند بدون ترس بر سر زنان و کودکان بمب بریزد قابل پذیرش نیست»، اظهار کرد: اسرائیل بیشترین ترور‌ها را در مقابل دیدگان جهانیان انجام داده است، اما به دیگران می‌گوید که «تروریست» هستید. هر انسانی به دور از مذهب، دین و گروه، این قتل عام را می‌بیند باید صدایش در بیاید چراکه آنها دم از صلح می‌زنند، اما وحشیانه‌ترین اقدامات از آنها سر می‌زند.

پزشکیان در پایان از مردم دعوت کرد که با حضور در مراسم راهپیمایی روز قدس، تنفر خود را از جرم و جنایاتی که رژیم صهیونیستی مرتکب می‌شود، اعلام کنند.

در این نشست وزرای کشور، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و هم‌چنین سردار احمد رادان فرمانده انتظامی کل کشور و به ارائه گزارشی از عملکرد دستگاه‌های تحت مدیریت و فرماندهی خود در خصوص سفر‌های نوروزی پرداختند. همچنین علاوه بر رئیس سازمان هلال احمر، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، استانداران فارس، هرمزگان، تهران، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان، گیلان و خوزستان و در ابتدای این نشست گزارش کوتاهی از عملکرد دستگاه تحت مدیریت خود در زمینه سفر‌های نوروزی ارائه کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->