کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟

  • کد خبر: ۳۲۴۱۲۶
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و برآورده‌شدن خواسته‌ها و دعا‌های همه روزه‌داران و از جمله رئیس‌جمهور و مردم ترکیه، گفت: امیدوارم ملت مسلمان ترکیه و همه مسلمانان جهان از برکات عید فطر بهره‌مند شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان بعد‌از‌ظهر امروز شنبه ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، در پاسخ به تماس تلفنی «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه که به منظور تبریک فرارسیدن عید سعید فطر انجام شد، ضمن تبریک متقابل این عید عظیم و تشکر از این تماس تلفنی، اظهار کرد: امیدوارم شما، ملت مسلمان ترکیه و همه مسلمانان جهان از خیرات و برکات این عید بزرگ بهره‌مند شوید.

رئیس‌جمهور با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و برآورده‌شدن خواسته‌ها و دعا‌های همه روزه‌داران از جمله رئیس‌جمهور و مردم ترکیه، افزود: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار حضوری فراهم شود تا بتوانیم در راستای تعمیق و تقویت روابط، درباره مسائل مورد علاقه فی‌مابین و نیز موضوعات مشترک منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر کنیم.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تبریک فرارسیدن عید ماه رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات رئیس‌جمهور و مردم ایران، از دکتر پزشکیان خواست که مراتب تبریک و آرزوی قبولی طاعات وی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ کند و تصریح کرد: از خداوند می‌خواهم که این عید را برای دوستان و برادران ما در ایران و همه ملت‌های مسلمان مبارک و پرخیر قرار دهد.

رجب طیب اردوغان با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه در ماه‌های پیش‌رو گفت: در این نشست می‌توانیم درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه دو کشور به شکل مفصل گفت‌و‌گو و رایزنی کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->