گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران
سرخط خبرها

افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۴۵۳
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: آمار استفاده روزانه مردم از شبکه دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از ۷۵۰ نفر در فصل زمستان به ۱۲۰۰ نفر در بهار ۱۴۰۴ افزایش یافته است. ضمن اینکه با هدف تشویق بانوان به استفاده از دوچرخه، استفاده از سرویس اشتراکی بایدو در بوستان‌های بانوان امروز رایگان است.

قاسم طاهری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز همزمان با فرارسیدن ۱۳ فروردین و روز طبیعت از افزایش ۶۰ درصدی استقبال زائران و مجاوران از تردد درون‌شهری با دوچرخه و شبکه «بایدو» در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر، تعداد دوچرخه‌های فعال بایدو در سطح شهر به ۹۳۱ دستگاه می‌رسد که به‌صورت ۲۴ ساعته در ۲۰۴ ایستگاه سطح شهر در خدمت شهروندان و زائران عزیز است. خوشبختانه با حاکم‌شدن شرایط مساعد جوی، آمار استفاده مردم از شبکه دوچرخه‌های درون‌شهری هم از ۷۵۰ نفر در هر روز از فصل زمستان به ۱۲۰۰ نفر در هر روز از بهار ۱۴۰۴ افزایش یافته و تلاش ما این است که با تعمیرات منظم و به‌روزرسانی مستمر ناوگان، بازهم این میزان افزایش داشته باشد.

وی افزود: طرح ویژه نوروزی شهرداری مشهد برای تشویق زائران و مجاوران به استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی در سفر‌های درون‌شهری، مشتمل بر سه اصل اساسی است؛ اول اینکه تعداد دستگاه‌های دوچرخه در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر با افزایش حدود سه‌برابری به ۴۰۰ دستگاه افزایش یافته است، دوم اینکه ثبت‌نام در سامانه بایدو برای سفر اولی‌ها اعم از زائر و مجاور، یک ماه سفر و بیمه رایگان به همراه ۹۰ درصد تخفیف برای سفر در ساعات پیک را به‌دنبال دارد و سوم اینکه با هدف تشویق بانوان به استفاده از دوچرخه، استفاده از سرویس اشتراکی بایدو در بوستان‌های بانوان امروز رایگان است.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: شاخص‌ها نشان می‌دهند که افزایش استقبال مردم از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو، نسبت مستقیم با صرفه‌جویی مصرف سوخت دارد به‌طوری که تا به امروز، افزایش ۶۰ درصدی استفاده از شبکه دوچرخه‌های درون‌شهری، مصرف سوخت در مشهد را به یک‌سوم کاهش داده و بر همین اساس، دعوت فراگیر شهرداری مشهد از عموم مردم آن است که اگر مجاور هستند برای سفر‌های درون‌شهری و اگر زائر هستند برای گشت‌وگذار سیاحتی در سطح شهر، استفاده از سرویس دوچرخه‌های اشتراکی را به‌عنوان یک گزینه مناسب، مفرح و سالم در نظر بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->