اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۵۱۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
بر اساس نقشه‌های هواشناسی، ساکنان استان‌های آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، کردستان و کرمانشاه در روز جاری منتظر بارش باران باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواشناسی کشور از بارش باران در برخی استان‌های غربی و همچنین آغاز بارندگی در تهران از اواخر امشب خبر داد.

بر اساس نقشه‌های هواشناسی، ساکنان استان‌های آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، کردستان و کرمانشاه در روز جاری منتظر بارش باران باشند.

در این گزارش تصریح شده، انتظار می‌رود تا اواخر امشب، بارندگی در استان‌های همدان، لرستان، شمال خوزستان و مرکزی نیز آغاز شود و در ساعات پایانی امشب نیز برای شمال تهران و استان‌های قزوین، البرز و زنجان نیز بارش باران را خواهیم داشت.

بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی، خطر وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی در استان‌های غرب کشور نیز وجود دارد.

سازمان هواشناسی اعلام کرد که برای روز پنجشنبه ۱۴ فروردین نیز بارش‌ها ادامه دارد و روز جمعه نیز شاهد ورود یک سامانه جدید بارشی به آسمان کشور خواهیم بود.

بر اساس این گزارش، دمای فعلی هوا در شهر تهران ۲۰ درجه سانتی‌گراد است که در گرم‌ترین زمان حداکثر به ۲۸ درجه خواهد رسید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->