ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم
سرخط خبرها

واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ

  • کد خبر: ۳۲۴۶۰۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ
ترامپ تعرفه‌های بالاتری برای برخی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری آمریکا وضع می‌کند که با واکنش‌هایی از سوی رهبران سراسر جهان مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ نرخ جدید تعرفه جهانی ۱۰ درصدی خود را بر روی کالا‌های شرکای تجاری برتر، کانادا و مکزیک اعمال نمی‌کند، در حالی که دستور قبلی او برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر بسیاری از کالا‌های دو کشور به دلیل کنترل مرز‌ها و مسائل مربوط به قاچاق فنتانیل همچنان به قوت خود باقی مانده است.

پایگاه خبری اینوست گزارش کرد، پس از آنکه دونالد ترامپ از جزئیات تعرفه‌های جدید خود علیه کشور‌های دوست و دشمن واشنگتن رونمایی کرد، دولت‌های مختلف به سرعت به آن واکنش نشان دادند.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا

تعرفه‌های جدید ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه‌های جهانی بر کل جهان، از جمله اتحادیه اروپا، ضربه بزرگی به اقتصاد جهانی وارد خواهد کرد. بی‌اطمینانی تشدید و باعث افزایش حمایت‌گرایی بیشتر خواهد شد. اکنون در حال نهایی کردن اولین بسته اقدامات متقابل در پاسخ به تعرفه‌های فولادی همچنین آماده شدن برای اقدامات متقابل بیشتر هستیم تا در صورت شکست مذاکرات، از منافع و تجارت خود محافظت کنیم.

وزارت بازرگانی چین

چین قاطعانه با وضع این تعرفه‌ها مخالف است و اقدامات متقابلی را برای حفظ حقوق و منافع خود انجام خواهد داد. در جنگ‌های تجاری هیچ برنده‌ای و هیچ راهی برای حمایت‌گرایی وجود ندارد. چین از آمریکا می‌خواهد که فورا تعرفه‌های یکجانبه را لغو و به درستی اختلافات با شرکای تجاری خود را از طریق گفت‌و‌گو در شرایط برابر حل کند.

شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر ژاپن

ژاپن، کشوری است که بیشترین سرمایه‌گذاری در آمریکا را دارد، نخست‌وزیر ژاپن گفت: اگر اعمال تعرفه‌های یکسان برای همه کشور‌ها برای واشنگتن منطقی است ما باید در نظر بگیریم که چه چیزی برای منافع ملی ژاپن بهترین است و همه موارد را در نظر می‌گیریم تا موثرترین واکنش را نشان دهیم.

مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا

ترامپ برخی از عناصر مهم روابط تجاری بین کانادا وآمریکا را حفظ کرده است، اما تعرفه‌های فنتانیل همچنان پابرجا هستند، همانطور که تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم همچنان باقی مانده‌اند. ما با اقدامات متقابل با این تعرفه‌ها مبارزه می‌کنیم، از کارگران خود محافظت می‌کنیم و قوی‌ترین اقتصاد گروه هفت را می‌سازیم.

وزارت خارجه برزیل

دولت برزیل از تصمیم دولت آمریکای شمالی در دوم آوریل، برای اعمال تعرفه‌های اضافی حداکثر ۱۰ درصدی بر تمامی کالا‌های صادراتی برزیل به آن کشور، متاسف است. دولت برزیل در حال ارزیابی تمامی اقدامات ممکن برای اطمینان از تعامل متقابل در تجارت دوجانبه، ازجمله توسل به سازمان تجارت جهانی برای دفاع از منافع مشروع ملی است.

آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر استرالیا

تعرفه‌های دولت آمریکا هیچ مبنای منطقی ندارد و بر خلاف اساس شراکت دو کشور است. این اقدام یک دوست نیست؛ تصمیم آمریکا به عدم اطمینان در اقتصاد جهانی می‌افزاید و هزینه‌ها را برای خانواده‌های آمریکایی افزایش می‌دهد.

هان داک سو، رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی

از آنجایی که جنگ تجاری جهانی به واقعیت تبدیل شده است، دولت باید تمام توان خود را برای غلبه بر بحران تجاری به کار گیرد.

وزیر بازرگانی نیوزیلند تاد مک‌لی

منافع نیوزیلند در جهانی که تجارت آزادانه جریان دارد به بهترین وجه تامین می‌شود، روابط دوجانبه نیوزیلند با آمریکا همچنان قوی است. ما با دولت آمریکا صحبت خواهیم کرد تا اطلاعات بیشتری به دست آوریم تا درک بهتری از این مورد داشته باشیم.

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا

اسپانیا از شرکت‌ها و کارگران خود محافظت خواهد کرد و به یک جهان باز متعهد باقی خواهد ماند.

اولف کریسترسون، نخست‌وزیر سوئد

ما خواهان موانع تجاری در حال رشد نیستیم. ما جنگ تجاری نمی‌خواهیم، ما می‌خواهیم راه بازگشت به مسیر تجارت و همکاری با آمریکا را پیدا کنیم تا مردم در کشور‌های ما از زندگی بهتری برخوردار شوند.

کارین کلر سوتر، رئیس‌جمهور سوییس

شورای فدرال به سرعت گام‌های بعدی را تعیین خواهد کرد. منافع اقتصادی بلندمدت کشور در اولویت و پایبندی به قوانین بین‌المللی و تجارت آزاد همچنان ارزش‌های اصلی است.

مایکل مارتین، نخست‌وزیر ایرلند

تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه‌های ۲۰ درصدی بر واردات از سراسر اتحادیه اروپا بسیار تاسف‌بار است. من معتقدم که تعرفه‌ها به نفع هیچ کس نیست. اولویت من و دولتم، حفاظت از مشاغل ایرلند و اقتصاد این کشور است.

جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا

ما تمام تلاش خود را برای دستیابی به توافق با آمریکا، با هدف اجتناب از جنگ تجاری که به ناچار غرب را به نفع سایر بازیگران جهانی تضعیف می‌کند، انجام خواهیم داد.

مانفرد وبر، رئییس بزرگترین حزب در پارلمان اروپا

برای دوستان آمریکایی ما، امروز، «روز آزادی» نیست، «روز خشم» است. تعرفه‌های دونالد ترامپ از تجارت منصفانه دفاع نمی‌کند؛ آنها از ترس به آن حمله می‌کنند و به هر دو طرف آتلانتیک آسیب می‌رسانند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->