کتاب‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، همچنان در صدر علاقه‌مندی کودکان جشنواره لوتوس؛ صحنه رقابت فیلم‌ها و سریال‌های شاخص سال امین حیایی با شمایل مجری به نمایش خانگی می‌آید پیمان معادی با «بالاتر از سیاهی» به سینماها می‌آید سریال‌های قدیمی، ناجی صدا و سیما شدند مشارکت گسترده عکاسان در جشنواره سینماحقیقت | ۱۶۰۶ قطعه عکس به دبیرخانه مسابقه «از قاب تا روایت» رسید تیزر فیلم «تارزان» جعلی ازآب در آمد! «هم‌خوان»؛ گامی تازه در مسیر عدالت فرهنگی و ترویج مطالعه بازگشت سید علی صالحی، با دفتر شعری تازه رونق دوباره صحنه موسیقی پس از رکود کرونایی تلویزیون به سراغ چهره‌های ماندگار می‌رود | برنامه‌ریزی برای چند سریال فاخر تام یورک: تا زمانی که نتانیاهو در قدرت است، در اسرائیل اجرا نمی‌کنم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) اکران مستند «روبرتو روسلینی؛ بیش از یک زندگی» در جشنواره رم حضور ۲ فیلم ایرانی در جشنواره کوتاه استانبول اعضای هیئت انتخاب جشنواره فیلم «آوای صلح» را بشناسید آغاز فعالیت رسمی دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر | نمایش «ویژه بانوان نیست» روی صحنه می‌رود پویانمایی، هنری برای انتقال فرهنگ به نسل آینده | گزارشی از راه اندازی «کارخانه نوآوری پویانمایی و فناوری وابسته» در مشهد شعر در خط مقدم | شاعران چگونه با نشان‌دادن واکنش سریع نقش خود را در اتفاقات مختلف ادا می‌کنند؟
سرخط خبرها

حسین قلی‌زاده، هنرمند مجسمه‌ساز، درگذشت

  • کد خبر: ۳۲۴۶۴۱
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
حسین قلی‌زاده، هنرمند مجسمه‌ساز، درگذشت
حسین قلی‌زاده، هنرمند مجسمه‌ساز، در هشتادوپنج‌سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین قلی زاده سال ۱۳۱۹ در شهر تبریز متولد شد و فارغ‌التحصیل رشته هنر‌های زیبا از دانشگاه مسکو و لنینگراد بود.

این هنرمند مجسمه ساز در سبک رئالیسم فعالیت و در کارهایش از گل، سرامیک و سنگ استفاده می‌کرد. حسین قلی زاده در سال‌های پایانی عمر ساکن هلند بود و برگزاری نمایشگاه انفرادی در هلند و بلژیک و شرکت در نمایشگاه گروهی در هلند در کارنامه اش دیده می‌شود.

اجرا و ساخت ۶ سردیس از مشاهیر نقاشی ایران به سفارش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای موزه امام علی (ع) شامل: آیدین آغداشلو، منوچهر معتبر، محمود جوادی‌پور، حسن اسماعیل‌زاده، فرشید مثقالی و جواد حمیدی، همچنین اجرا و ساخت دو سردیس از شعرای نامی ایران به سفارش بنیاد رودکی که در تالار وحدت تهران نصب شده‌اند: ابوعبدالله رودکی، شاعر قرن سوم و چهارم هجری و محمدحسین شهریار و اجرا و ساخت سردیس مجسمه‌ساز معاصر، ژازه تباتبایی به سفارش نگارخانه برگ از نمونه کار‌های هنری این هنرمند فقید است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->