پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی
سرخط خبرها

دو بازیکن پرسپولیس مجبور به ترک هتل شدند

  • کد خبر: ۳۲۴۷۸۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
دو بازیکن پرسپولیس مجبور به ترک هتل شدند
سرمربی پرسپولیس دو بازیکن تیمش را به خانه فرستاد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس برای بازی با استقلال خوزستان امید عالیشاه و ایوب العملود را در اختیار نخواهد داشت و در عین تعداد زیادی از بازیکنان این تیم مبتلا به ویروس سرماخوردگی هستند. اما اسماعیل کارتال در نشست خبری بعد از بازی خود مدعی شد بعد از مشورت با کادر پزشکی مجبور شده تعدادی از بازیکنان را به منزل بفرستد.

در این مورد باخبر شدیم سعید مهری و یاسین سلمانی دو بازیکنی بودند که شرایط بسیار بدی داشتند و کارتال با نظر کادر پزشکی آن‌ها را به خانه فرستاد تا استراحت کنند. در این بین، سلمانی چندهفته‌ای است که از لیست پرسپولیس خط می‌خورد، اما مهری شانس زیادی برای حضور در ترکیب اصلی داشت.

از سوی دیگر، اعضای تیم پرسپولیس در حالی برای بازی با استقلال خوزستان راهی هتل المپیک شدند که تعداد کثیری از بازیکنان و دیگر اعضای این تیم (حدود شانزده نفر) به ویروس سرماخوردگی مبتلا شدند و شرایط مناسبی نداشتند. در همین راستا، کادر پزشکی سرخ‌پوشان در گروه واتساپی این تیم چند توصیه مهم را به بازیکنان داشتند؛ اول اینکه فقط برای صرف شام از اتاق‌های خود خارج شوند و هرگز بدون ماسک در سالن غذاخوری حاضر نشوند. دوم اینکه تردد در لابی هتل و گرفتن عکس یادگاری با هواداران نیز برای اعضای تیم پرسپولیس ممنوع شد. در واقع کارتال شرایط قرنطینه را برای تیمش در شب قبل از مسابقه در نظر گرفت تا شرایط بازیکنانش برای بازی فردا بهتر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->