غیبت خارجی‌های استقلال و پرسپولیس در هفته‌های اول؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب تاریخ و ساعت بازی تیم‌های النصر و الاتحاد در سوپرکاپ عربستان | تقابل رونالدو و بنزما در دل صحرا بیرانوند: حاضرم برای تیم ملی هاکی به میدان بروم + عکس اودیون ایگالو مهاجم مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق دردسر عجیب سرخ‌ها | قرارداد ۵ بازیکن ثبت نشد تاریخ و ساعت بازی ملوان و سپاهان در لیگ برتر فوتبال | بازگشت به قتلگاه بازگشت دوباره یاغی به استقلال! غیبت ۵ بازیکن رئال در اولین هفته لالیگا معاون سلامت و تربیت‌بدنی شهرداری مشهد: بزرگ‌ترین کمپ ورزشی شرق کشور، زودتر از موعد به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یوسوپوف تراکتوری نشد برنامه جدید استقلالی‌ها برای آل کثیر حمایت وحید امیری از پرسپولیس + عکس تاریخ و ساعت بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر فوتبال | شروع با طعم انتقام صحبت‌های اسکوچیچ در نشست خبری پیش از بازی با استقلال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | قهرمانی سال گذشته را باید فراموش کنیم غایبان پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر مشخص شدند | سرشناس‌ها نیستند! اعتراض پیشکسوتان استقلال به تاج بالا گرفت حسین رضا‌زاده جایگزین بهداد سلیمی شد ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر | ترکیبی خاص و جدید ادعای کلاهبرداری علیه پیشکسوت پرسپولیس | بازیکن پرحاشیه از کشور خارج شد!
سرخط خبرها

دو بازیکن پرسپولیس مجبور به ترک هتل شدند

  • کد خبر: ۳۲۴۷۸۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
دو بازیکن پرسپولیس مجبور به ترک هتل شدند
سرمربی پرسپولیس دو بازیکن تیمش را به خانه فرستاد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس برای بازی با استقلال خوزستان امید عالیشاه و ایوب العملود را در اختیار نخواهد داشت و در عین تعداد زیادی از بازیکنان این تیم مبتلا به ویروس سرماخوردگی هستند. اما اسماعیل کارتال در نشست خبری بعد از بازی خود مدعی شد بعد از مشورت با کادر پزشکی مجبور شده تعدادی از بازیکنان را به منزل بفرستد.

در این مورد باخبر شدیم سعید مهری و یاسین سلمانی دو بازیکنی بودند که شرایط بسیار بدی داشتند و کارتال با نظر کادر پزشکی آن‌ها را به خانه فرستاد تا استراحت کنند. در این بین، سلمانی چندهفته‌ای است که از لیست پرسپولیس خط می‌خورد، اما مهری شانس زیادی برای حضور در ترکیب اصلی داشت.

از سوی دیگر، اعضای تیم پرسپولیس در حالی برای بازی با استقلال خوزستان راهی هتل المپیک شدند که تعداد کثیری از بازیکنان و دیگر اعضای این تیم (حدود شانزده نفر) به ویروس سرماخوردگی مبتلا شدند و شرایط مناسبی نداشتند. در همین راستا، کادر پزشکی سرخ‌پوشان در گروه واتساپی این تیم چند توصیه مهم را به بازیکنان داشتند؛ اول اینکه فقط برای صرف شام از اتاق‌های خود خارج شوند و هرگز بدون ماسک در سالن غذاخوری حاضر نشوند. دوم اینکه تردد در لابی هتل و گرفتن عکس یادگاری با هواداران نیز برای اعضای تیم پرسپولیس ممنوع شد. در واقع کارتال شرایط قرنطینه را برای تیمش در شب قبل از مسابقه در نظر گرفت تا شرایط بازیکنانش برای بازی فردا بهتر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->