وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: پرداخت حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت بوده و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز می‌شود + فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعطیلات باعث گرانی سیب زمینی شد! | ارزانی نوبرانه‌ها از ابتدای اردیبهشت

  • کد خبر: ۳۲۴۹۹۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
تعطیلات باعث گرانی سیب زمینی شد! | ارزانی نوبرانه‌ها از ابتدای اردیبهشت
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: تعطیلات نوروز و فعالیت نکردن رانندگان و به دنبال آن توقف حمل و نقل جاده‌ای سبب شده سیب زمینی از مزرعه و انبار به بازار نرسد و قیمت آن افزایش یابد، اما تا کمتر از یک هفته دیگر قیمت سیب زمینی با شیب ملایم سیر کاهشی می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره دلیل جهش دوباره قیمت سیب زمینی و کاهش عرضه آن در بازار گفت: واردات سیب زمینی به کشور خیلی وقت است که انجام نمی‌شود، اما دیگر نیازی به سیب زمینی وارداتی هم وجود ندارد، زیرا به قدر کافی سیب زمینی در کشور هست و آنچه سبب کاهش کنونی عرضه سیب زمینی در بازار شده تعطیلات نوروز و فعالیت نکردن رانندگان و به دنبال آن توقف حمل و نقل جاده‌ای است که سبب شده محصول از مزرعه و انبار به بازار نرسد بنابراین با پایان تعطیلات و عادی شدن جریان حمل در روز‌های آینده شاهد تعادل بازار و کاهش قیمت سیب زمینی خواهیم بود.

وی افزود: اکنون سیب زمینی‌های جیرفت و مَنوجان و شهرستان‌های خوزستان آماده عرضه به بازار است ضمن اینکه سیب زمینی‌های انباری هم دیگر باید به بازار بیاید، چون با افزایش دمای هوا محصول تخریب می‌شود همه اینها به این معناست که کمتر از یک هفته دیگر قیمت سیب زمینی با شیب ملایم سیر کاهشی می‌گیرد.

یاوری ادامه داد: ضمن اینکه استان‌های سردسیر که در آنها سیب زمینی کشت می‌شود نیز کاشت را آغاز و سیب زمینی بهاره را به بازار عرضه می‌کنند بنابراین در ادامه سال هم شاهد تعادل بازار خواهیم بود.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره قیمت کنونی سیب زمینی گفت: اکنون قیمت سیب زمینی انباری در بازار بزرگ عمده‌فروشی تهران از ۳۲ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان و قیمت سیب زمینی تازه از ۴۲ هزار تومان تا ۴۸ هزار تومان است و خرده‌فروشان هم نباید بالاتر از ۳۰درصد قیمت بارفروشی، کالا را به مصرف‌کننده عرضه کنند.

وی درباره دلیل گرانی میوه‌های نوبرانه اظهار کرد: نوبرانه‌های بهار مانند گوجه سبز و چغاله بادام به این دلیل که در نخستین روز‌های عرضه آنها قرار داریم بسیار گران هستند و این رویه هر سال است؛ این نوبرانه‌ها به قدری کم هستند که در میدان بزرگ میوه و تره بار هم به ندرت دیده می‌شوند و قیمت آنها نیز در نرخ‌نامه بارفروشان ثبت نمی‌شود، اما از ابتدای اردیبهشت ارزان خواهند شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->