کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام خلیج فارس نگرفته است (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی ایر ایندیا به تل‌آویو پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد ارتش پاکستان: پاسخ ما به هند قطعی و در زمانی مشخص خواهد بود یحیی سریع: سامانه‌های رهگیری دشمن در مقابله با موشک هایپرسونیک ما ناکام ماندند نشریه آکسیوس: ویتکاف یکشنبه برای دور چهارم مذاکرات با ایران، به عمان می‌رود معاون سازمان انرژی اتمی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد ویتکاف مدعی شد: ترامپ به صلح از طریق قدرت معتقد است دانشجوی بی‌گناه ایرانی پس از ۴۰ روز بازداشت تصمیم به ترک آمریکا گرفت وزیر دادگستری: لازمه ایجاد منطقه آزاد تجاری در قوچان، توسعه بازارچه مرزی است اعلام جزئیات دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا در گفت‌وگوی اختصاصی عراقچی با شهرآرانیوز+ فیلم وزیر پیشنهادی اقتصاد توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس معرفی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای ایده‌های امام‌رضا(ع) شکل گرفت واکنش امام‌جمعه موقت تهران به ادعاهای جعلی درباره نام خلیج‌فارس لغو سفر وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی انگلیس ۱۰۰ نفتکش روس موسوم به «ناوگان سایه» را تحریم کرد ترامپ خواستار برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در جنگ اوکراین شد آیت‌الله جوادی آملی به نجف اشرف سفر کرد+ جزئیات تداوم درگیری‌های مرزی بین هند و پاکستان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار
سرخط خبرها

مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۵۱۱۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود
سفیر روسیه در عراق گفت: بشار اسد و خانواده‌اش در این کشور پناهنده سیاسی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سفیر روسیه در بغداد، «آلبروس کوتراشیف»، جزئیات تازه‌ای درباره حضور بشار اسد، رئیس‌جمهور پیشین سوریه در مسکو فاش کرد و گفت اقامت او در پایتخت روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود. 

کوتراشیف در گفت‌و‌گو با یکی از رسانه‌های عراقی تأکید کرد که یکی از این شروط آن است که به اسد اجازه هیچ‌گونه فعالیت رسانه‌ای یا سیاسی در طول اقامتش در مسکو داده نمی‌شود.

وی همچنین افزود که از نظر روسیه، تحویل اسد به هیچ نهاد خارجی در دستور کار نیست و او نیز تاکنون هیچ‌یک از شروط پناهندگی اعطاشده را نقض نکرده است. 

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که فشار‌های بین‌المللی بر روسیه در خصوص پرونده بشار اسد در هفته‌های اخیر افزایش یافته است. برخی کشور‌های غربی و نهاد‌های حقوقی بین‌المللی خواستار پیگیری قضایی علیه او شده‌اند.

هم‌زمان رسانه‌های بین‌المللی از جمله «لوموند» و «گاردین» گزارش داده‌اند که دولت فرانسه بررسی حکم بازداشت بین‌المللی علیه بشار اسد را آغاز کرده و احتمال دارد این پرونده در آینده وارد مرحله صدور کیفرخواست شود.

پیش از این دولت روسیه اعلام کرده بود که خانواده اسد بنا بر دستور مستقیم رئیس‌جمهور روسیه، «ولادیمیر پوتین»، حق پناهندگی دریافت کرده‌اند. با این حال، مسکو جزئیات بیشتری درباره محل اقامت فعلی اسد ارائه نکرده است. 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه، در این باره گفته است: «در مورد محل حضور اسد چیزی برای گفتن نداریم».

در اوایل ماه جاری خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که «احمد الشرع» (جولانی)، از روسیه درخواست کرده بود تا اموال [ادعایی]را که بشار اسد در مسکو سپرده‌گذاری کرده است را به دمشق بازگرداند.

درخواست جولانی از روسیه پس از آن مطرح شد که وزارت خارجه آمریکا با انتشار گزارشی مدعی شد که ثروت خانواده اسد بالغ بر دو میلیارد دلار است؛ ثروتی که به گفته واشنگتن در حساب‌های بانکی پنهان، شرکت‌های صوری، پناهگاه‌های مالیاتی خارجی و املاک متعدد انباشته شده است.

با این حال، منابع یادشده در گفت‌و‌گو با رویترز تأکید کردند که هیئت روسی که اخیراً به دمشق سفر کرده بود، به الشرع اطلاع داده که بشار اسد هیچ‌گونه پولی در روسیه سپرده‌گذاری نکرده است.

به هر صورت بازار شایعات علیه بشار اسد و خانواده‌اش داغ است، از میلیارد‌ها دلار پول در بانک‌های روسیه تا شایعه اخیر مبنی بر ازدواج بشار اسد با «لونا الشبل» مشاور رسانه‌ای فقید وی که سال گذشته در یک تصادف جاده‌ای درگذشت، حتی سندی نیز در این باره در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که تمامی رسانه‌ها به جعلی بودن آن اذعان دارند.

روزنامه تایمز انگلیس نیز در ۲۲ آذر سال گذشته مدعی شد که بشار اسد، همسرش اسماء، دخترشان زین و پسرانشان حافظ و کریم ممکن است آپارتمانی در مجتمع «سیتی آو کاپیتالز» در شهر مسکو را به‌عنوان محل اقامت خود انتخاب کرده باشند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->