تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

هشدار مجری آمریکایی: درگیری با ایران خودکشی است

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷
هشدار مجری آمریکایی: درگیری با ایران خودکشی است
«تاکر کارلسون» مجری سرشناس سابق شبکه فاکس نیوز که ارتباط نزدیکی با دولت دونالد ترامپ دارد، همزمان با حضور نخست وزیر جنگ طلب اسرائیل در کاخ سفید و دیدارش با رئیس جمهوری آمریکا، به تندرو‌ها در این کشور هشدار داد که هر گونه درگیری با ایران «خودکشی» است و منجر به مرگ هزاران آمریکایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تاکر کارلسون مجری سرشناس آمریکایی و از حامیان ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی با توجه به وضعیت کنونی آمریکا درباره هرگونه درگیری با تهران به تندرو‌ها در این کشور هشدار داد.

این مجری نزدیک به دولت ترامپ در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توییتر سابق) همزمان با حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر جنگ طلب اسرائیل در کاخ سفید و دیدارش با ترامپ نوشت: «هر نظری در مورد تعرفه‌ها دارید، واضح است که اکنون بدترین زمان ممکن برای حضور آمریکا در حمله نظامی به ایران است. ما توان پرداخت هزینه این جنگ را نداریم. هزاران آمریکایی خواهند مرد. ما در جنگی که آغاز خواهد شد، شکست خواهیم خورد. هیچ امری مخرب‌تر از این امر برای کشور ما نخواهد بود.»

این حامی ترامپ با بیان این ادعا که «با این حال، به لطف فشار بی‌امان نئومحافظه‌کاران، از همیشه به این جنگ نزدیک‌تر هستیم» هشدار داد: «این خودکشی است. هرکسی که طرفدار جنگ با ایران باشد، متحد آمریکا نیست، بلکه دشمن است.»

خبرنگار اسرائیلی تارنمای آمریکایی آکسیوس روز دوشنبه به وقت محلی به نقل از یک مقام اسرائیلی نوشت: نتانیاهو فکر می‌کند شانس توافق هسته‌ای ایران و آمریکا بسیار کم است، اما امروز به ترامپ مدل خود را برای «یک توافق خوب» ارائه خواهد کرد.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: نتانیاهو خواهان مدل لیبی است یعنی انحلال کامل برنامه هسته‌ای ایران.

نتانیاهو پیش از دیدار با ترامپ، با استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه دیدار و گفت‌و‌گو کرد. این دیدار برای گفت‌و‌گو در مورد تلاش‌ها به منظور دستیابی به یک توافق جدید آزادی اسرا و آتش بس غزه بود.

رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده است، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

رئیس جمهوری آمریکا برغم امضای یادداشت اعمال سیاست فشار حداکثری علیه تهران، هفتم مارس ۲۰۲۵ (۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳) در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس بیزینس این کشور اعلام کرد که نامه‌ای به رهبرعالی ایران ارسال کرده و درخواست مذاکره داده است.

ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۱۸، ایالات متحده را از برنامه جامع اقدام مشترک خارج کرد؛ توافقی بین‌المللی که محدودیت‌هایی بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال می‌کرد و در ازای آن تحریم‌ها علیه این کشور لغو می‌شد.

از ابتدا، اسرائیل به‌عنوان تنها رژیم دارای سلاح هسته‌ای در منطقه با برجام مخالفت کرد. در سال ۲۰۱۳، در حالی که مذاکرات در جریان بود، نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت: «این یک توافق بد است، یک توافق بسیار بد».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->