معاون گوترش خواستار گنجانده‌شدن انتقال تجهیزات لازم برای بیرون‌آوردن اجساد در مفاد آتش‌بس شد نماینده مجلس: کشت خشخاش در ایران به‌زودی میسر نخواهد شد نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی در تهران دیدار می‌کند طباطبایی: نشست خبری رئیس‌جمهور، ماه آینده برگزار می‌شود گذار از مفهوم سنتی همسایگی دیپلمات ارشد روس از ابلاغ قانون پیوستن ایران به CFT استقبال کرد شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی مخالفت نکرد | ارجاع موادی از قانون به مجلس برای رفع ابهامات ویتکاف در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس: امیدواریم یک راه‌حل دیپلماتیک بلندمدت با ایران داشته باشیم بقایی در نشست خبری: مشهد، آخر هفته میزبان دومین اجلاس بین المللی دیپلماسی استانی خواهد بود رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بالاترین سطح آمادگی را حفظ می‌کنیم آیا موشک‌های تاماهاک آمریکا واقعاً می‌توانند بازی جنگ اوکراین را عوض کنند؟ جوکار: عدالت انتخاباتی با روش تناسبی افزایش خواهد یافت تصویب قیمت پایه و روش مولدسازی ۳۰ قطعه زمین، واحد تجاری، ملک و ساختمان با حضور عارف نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن در روایت خود از شرم الشیخ نیز شکست خورد آغاز رسمی سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها | رتبه‌های برتر کنکور از سوی رئیس‌جمهور، تقدیر شدند رئیس دانشگاه دفاع ملی و تحقیقات نظامی عراق از دافوس ارتش بازدید کرد تظاهرات هزاران یهودی افراطی در نیویورک در واکنش به سربازی اجباری معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: آنچه به عنوان ازدواج چندساعته یا چندروزه شایع شده است، قابل‌پذیرش نیست امانی: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران بود وحشت اسرائیلی‌ها از آزادی «مهم‌ترین زندانی جهان» وزیر جنگ اسبق اسرائیل: باید غزه را اشغال کنیم اعلام جدایی سرکنسول سوریه در دبی از دولت الجولانی حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا ترامپ به زلنسکی: یا شروط روسیه را بپذیر یا اوکراین نابود می‌شود نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درگیری رؤسای جمهور آمریکا و کلمبیا بالا گرفت واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی توسط نظامیان اسرائیلی
سرخط خبرها

پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است

  • کد خبر: ۳۲۵۵۴۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است
رئیس جمهور بر ضرورت تغییر شیوه مدیریتی و تقویت تجاری‌سازی محصولات موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی به عنوان دو اقدام ضروری برای ارتقای جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی این موسسه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلسه هیئت امنای موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، صبح امروز سه‌شنبه با حضور دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این نشست، با اشاره به جایگاه راهبردی موسسه رازی به‌عنوان یکی از دو قطب اصلی تولید واکسن‌های استراتژیک کشور، بر لزوم بازنگری بنیادین در نگرش مدیریتی و راهبردی این نهاد علمی تأکید کرد و اظهار داشت: برای ارتقای جایگاه موسسه در تراز منطقه‌ای و بین‌المللی، ضروری است کارگروهی تخصصی، ضمن بررسی دقیق سازوکار‌های موجود، شیوه مدیریتی فعلی را بازتعریف کرده و مدل اداره نیمه مستقل را برای تصویب و اجرا به هیئت امنا ارائه کند.

دکتر پزشکیان با ابراز تأسف از اشکالات انباشته در نظام پرداخت‌ها طی سال‌های گذشته، به‌ویژه در زمینه تعیین سقف حقوق و دستمزد، تصریح کرد: متأسفانه این کاستی‌ها موجب تضییع حقوق نخبگان و متخصصان در مراکز علمی دولتی شده است. در شرایطی که محصولات تولیدی موسسه‌ای حیاتی همچون رازی با قیمتی معادل یک‌هفتم نرخ تولیدات بخش خصوصی خریداری می‌شود، در واقع این نخبگان ما هستند که به دولت یارانه می‌دهند.

وی افزود: اصلاح این رویه‌های ناعادلانه که منجر به بی‌انگیزگی نیرو‌های نخبه شده، مستلزم تحول در ساختار مدیریت، به‌ویژه اعطای اختیارات بیشتر در زمینه درآمدزایی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است.

رئیس جمهور همچنین با تأکید بر اهمیت تجمیع فضا‌های تحقیقاتی و آزمایشگاهی موسسه رازی در قالب یک مجموعه جامع و به‌روز، گفت: این اقدام باید با رعایت اصول پدافند غیرعامل و اصلاح کاربری بخشی از اراضی ۹۴ هکتاری موسسه انجام پذیرد. کلیات این طرح پیش‌تر در هیئت دولت به تصویب رسیده و ضروری است کارگروهی ویژه، طراحی ساختار، ساختمان و زیرساخت‌های فنی آن را مطابق با الگو‌های بین‌المللی و الزامات مهندسی بر عهده بگیرد.

دکتر پزشکیان در ادامه خواستار بازنگری در سازوکار جذب نیروی انسانی در موسسه رازی شد و خاطرنشان کرد: جذب منابع انسانی باید بر اساس شایستگی‌ها و با تعیین شاخص‌های روشن انجام و همچنین زمینه بازگشت نخبگان ایرانی تحصیل‌کرده در خارج از کشور برای فعالیت در این موسسات فراهم شود.

در این جلسه، ضمن قرائت گزارشی از عملکرد، دستاورد‌ها و چالش‌های پیش‌روی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در حضور رئیس جمهور، چند آیین‌نامه اجرایی نیز به تصویب اعضای هیئت امنا رسید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->