اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده واریز معوقات فروردین بازنشستگان سایر سطوح تامین اجتماعی چه زمانی است؟ معاون استاندار خراسان رضوی: ۸۰ درصد مسائل امنیتی با رویکرد‌های اجتماعی حل می‌شود حفاظت تمام عیار سازمان محیط زیست از گونه مرال‌ها | ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده ممنوع شد تحصیل بیش از ۱۵ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی | نقش این مدارس در توسعه عدالت آموزشی چیست؟ واگذاری پناهگاه کوه سبلان به بخش خصوصی تصویب شد شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه انتقاد زهرا شمسایی، رتبه یک کنکور انسانی به پذیرش دانشگاه‌ها با امتحانات نهایی | زیرساخت‌ها آماده نیست پیمان نخبگان علمی دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) فیزیوتراپی چگونه به بیماران‌ ام اس کمک می‌کند؟ دانش‌آموزان مدال‌آور ورزشی بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند نظارت بهداشتی بیش از ۳۰۰ بازرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفته سوم شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: اوج ابتلا به کرونا هنوز اتفاق نیفتاده است

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
معاون وزیر بهداشت: اوج ابتلا به کرونا هنوز اتفاق نیفتاده است
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد که هیچ کدام از استان‌های کشور عاری از کرونا نیستند و اوج ابتلا به کرونا هنوز در استان‌های سفید اتفاق نیفتاده است و نگرانی‌ها بیشتر برای این استان‌هاست.
به گزارش شهرآرانیوز؛ قاسم جان‌بابایی در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا که در استانداری آذربایجان‌شرقی برگزار شد، با تاکید بر لزوم هم‌افزایی برای مدیریت و کنترل شیوع کرونا اظهار کرد: اگر مهار بیماری اتفاق نیفتد، هر قدر هم زیرساخت‌ها را زیاد کنیم، وقتی بار بیماری زیاد شود، قدر مطلق مرگ و میر و سوز و داغ خانواده‌ها بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه کرونا بیماری نیست که وضعیت ابتلا به آن امروز قرمز و فردا سفید شود، بلکه هنوز در پیک اولش است، ادامه داد: تجربه جهانی نشان می‌دهد هر ساختاری که در جامعه آزاد می‌شود، این بیماری به شکل سینوسی افزایش می‌یابد.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: این بیماری تا آخر امسال میهمان ماست و تعریف وضعیت‌های قرمز، نارنجی و سفید برای استان‌ها و شهرستان‌ها از نظر ابتلا به کرونا نیز نسبی است و اتفاقاً نگرانی ما در مورد استان‌های سفید بیشتر است، زیرا اوج شیوع در آن‌ها هنوز اتفاق نیفتاده است.

جان‌بابایی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین خطر این بیماری برای سالمندان است و کودکان نیز از نظر چرخه انتشار مهم هستند، هر استان باید با توجه به رفتارشناسی خاص خود، نسخه متفاوتی برای مدیریت شیوع ویروس بپیچد.

وی با تاکید بر لزوم اعمال دقیق پروتکل‌های بهداشتی در اماکن و مجتمع‌های تجاری و واحد‌های کسب و کار اضافه کرد: اگر کسی کسب و کاری را راه انداخته که دستور‌العمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نمی‌کند، باید تعطیل شود تا برای دیگران الگوسازی رفتاری شود و باید تغییر رفتار‌ها به عنوان شاخص تاثیرگذار در افزایش آمار مبتلایان مدیریت شود. زمانی که کشور آلوده ویروس است، هیچ استانی نمی‌تواند بگوید که وضعیت سفید دارم و سفید باقی می‌مانم.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->