ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

سخنگوی اتحادیه اروپا: ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۵۶۴۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
سخنگوی اتحادیه اروپا: ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم
سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: ما بر تعهد خود برای نیل به یک راه‌حل دیپلماتیک که تنها راه پایدار برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران است، تاکید می‌کنیم. این موضوع اخیرا توسط نماینده عالی اتحادیه اروپا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل نیز مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، یک سخنگوی اتحادیه اروپا از مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا که قرار است روز شنبه در عمان و به صورت غیرمستقیم برگزار شود، استقبال کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه و در سفر به الجزایر، با اشاره به تحولات اخیر و آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا، تاکید کرد که مذاکرات آتی در مسقط فرصت جدیدی به دیپلماسی و آزمونی برای سنجش جدیت آمریکاست که سابقه طولانی بدعهدی و یکجانبه‌گرایی در کارنامه خود دارد.

یک سخنگوی اتحادیه اروپا در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا درباره موضع بروکسل نسبت به مذاکره آتی تهران-واشنگتن در مسقط گفت: «ما اعلام گفت‌و‌گو‌ها میان ایران و ایالات متحده را مورد توجه قرار داده‌ایم. هر تحولی که فرصت‌های یک نتیجه دیپلماتیک را افزایش دهد، حرکت در مسیر درست است و ما از آن استقبال می‌کنیم».

این دیپلمات اروپایی در ادامه گفت: «ما بر تعهد خود برای نیل به یک راه‌حل دیپلماتیک که تنها راه پایدار برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران است، تاکید می‌کنیم. این موضوع اخیرا توسط نماینده عالی اتحادیه اروپا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل نیز مورد تاکید قرار گرفت».

او گفت: «ما همچنین بر اهمیت یک رویکرد چندجانبه تاکید می‌کنیم».

این سخنگوی اتحادیه اروپا در پایان خبر داد: «ما کانال‌های ارتباطی مستقیم با ایران را حفظ می‌کنیم».

این اظهارنظر در حالی است که «مجید تخت‌روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه و در سفر به وین، برای نخستین بار با مسئولان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و رایزنی کرد.

در دیدار تخت‌روانچی و «اولاف اسکوگ» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره طیفی از موضوعات مورد مورد اهتمام مشترک از جمله بحث‌های مرتبط با آخرین وضعیت موضوع هسته‌ای، رفع تحریم‌ها و چشم‌انداز مذاکرات گفت‌و‌گو و تبادل‌نظر شد. همچنین، مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.

روز سه‌شنبه همچنین نشست هیات‌های کارشناسی ایران، روسیه و چین در مسکو برگزار شد و طبق روایت «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران، طرف‌ها ضمن به اشتراک گذاشتن دیدگاه و پیشنهادات خود درخصوص مسیر پیش‌رو و تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای، رفع تحریم و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، بر تعهد خود به استمرار هماهنگی‌های نزدیک سه‌جانبه تأکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->