پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره‌چکانی، دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری | مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است وزیر آموزش و پرورش: اجازه نمی‌دهیم دانشگاه فرهنگیان ضعیف شود تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه
سرخط خبرها

چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟

  • کد خبر: ۳۲۵۶۴۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های خوب در بدن هستند و نقش کلیدی در حفظ سلامت ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیشتر هضم غذا را روده انجام می‌دهد. این عضو یک منبع قدرت برای سلامت کلی بدن است، از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا حمایت از رفاه ذهنی. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های «خوب» در بدن هستند و نقش کلیدی در حفظ این تعادل را ایفا می‌کنند و برای سلامت بدن و ذهن شما ضروری قلمداد می‌شوند.

«غذا‌های تخمیر شده» و «مکمل‌های غذایی» منابع دریافت باکتری‌های خوب در روده هستند. مکمل‌های پروبیوتیک به طور معمول بدون نسخه در دسترس هستند، اما استفاده روزانه از آنها توصیه نمی‌شود.

همچنین غذا‌های تخمیر شده یک منبع طبیعی عالی از پروبیوتیک‌ها هستند. تخمیر یکی از قدیمی‌ترین تکنیک‌های نگهداری غذا است. غذا‌هایی که تخمیر می‌شوند از فرآیندی به نام لاکتوفرمنتیشن عبور می‌کنند، که در آن باکتری‌های طبیعی روی شکر و نشاسته موجود در غذا تغذیه می‌کنند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند. این فرآیند محیطی ایجاد می‌کند که غذا را حفظ می‌کند و آنزیم‌ها، ویتامین‌های B، اسید‌های چرب امگا-۳ و انواع مختلفی از باکتری‌های خوب را پرورش می‌دهد. به عبارت دیگر، تخمیر یک نوع غذا را به نوع دیگری تبدیل می‌کند. به طور مثال، شیر می‌تواند به ماست، پنیر‌ها و خامه ترش تبدیل شود.

تمام غذا‌های تخمیر شده حاوی پروبیوتیک نیستند. برخی غذا‌ها مانند غذا‌های کنسرو شده مراحل خاصی را طی می‌کنند که پروبیوتیک‌ها را از بین می‌برد یا باعث غیرفعال شدن آنها می‌شود، با این حال، بیشتر غذا‌های تخمیر شده، غذا‌های پروبیوتیک هستند.

اگر یک نکته منفی برای غذا‌های تخمیر شده وجود داشته باشد، این است که طعم و بوی آنها می‌تواند به نسبت قوی باشد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. طعم‌ها و بافت‌های منحصر‌به‌فرد غذا‌های تخمیر شده به گونه‌های مختلف باکتری استفاده شده برمی‌گردد. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ماست، کفیر، ترشی‌ها، برخی پنیر‌ها متداول‌ترین غذا‌های تخمیر شده هستند که به طور طبیعی پروبیوتیک دارند یا پروبیوتیک به آنها اضافه شده است. ماست به عنوان محبوب‌ترین غذا‌های پروبیوتیک شناخته می‌شود، زیرا طعم و بافتی دارد که معمولاً برای ذائقه‌ها جذاب است. تعداد و نوع گونه‌های باکتری بسته به برند ماست می‌تواند متفاوت باشد. محتوای پروبیوتیک ماست می‌تواند از ۹۰ میلیارد تا ۵۰۰ میلیارد واحد تشکیل کلونی (CFU) در هر وعده متغیر باشد. CFU به تعداد باکتری‌ها اشاره دارد که تقسیم می‌شوند و کلنی‌هایی تشکیل می‌دهند.

اضافه کردن ماست به رژیم غذایی آسان است. علاوه بر خوردن ماست به عنوان صبحانه یا میان‌وعده، می‌توان از ماست به عنوان جایگزین سس مایونز نیز استفاده کرد. ماست همچنین می‌تواند پایه‌ای برای سس‌ها یا چاشنی‌ها باشد.

بدن به چه مقدار غذا‌های پروبیوتیک نیاز دارد؟

 این سوال پاسخ آسانی ندارد، زیرا هیچ مقدار توصیه‌شده روزانه برای پروبیوتیک‌ها وجود ندارد؛ بنابراین نمی‌توان به طور دقیق گفت کدام غذا‌های تخمیر شده یا چه مقدار از آنها بهترین هستند. بنابراین، دستورالعمل عمومی این است که تا جایی که ممکن است غذا‌های تخمیر شده را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->