وطن در ادبیات فارسی؛ قلمرویی زمینی یا ملکوتی؟ فیلم «چریک»، با موضوع شهید ابراهیم هادی، برای جشنواره فجر آماده می‌شود نخستین تصویر از فیلم جدید دیوید فینچر با بازی برد پیت + عکس چالش بزرگ سریال «هری پاتر» | تکلیف هیولاهای خانگی چه می‌شود؟ درباره برنامه تلویزیونی «از مامان بگو» | روایتی مادرانه از ستارگان مقاومت در قاب اربعین ماجرای فاکتور سه میلیارد تومانی نادره رضایی | مبالغ میلیاردی در وزارت فرهنگ و ارشاد کجا می‌رود؟ آهنگ جدید محسن چاوشی امشب (۷ مرداد) منتشر می‌شود دفاع بازیگر معروف هالیوود از ایرانیان + عکس روایت کارگردان «اشک هور» از گریه‌های رؤیا افشار در پشت صحنه + عکس «توهم یاکوشیما» به رقابت اصلی جشنواره لوکارنو رسید شخصیت محبوب شرک صاحب فیلم جداگانه می‌شود ادی مورفی با نقش بازرس کلوزو بازمی‌گردد بازگشت سریال «نیکان» که به‌خاطر جنگ نیمه‌کاره ماند + زمان پخش بازسازی مضمونی مندرس | نگاهی به سریال «جزر و مد»، اثر محمدحسین لطیفی گزارشی از اجرا‌های سوگ خوانی «عین» در تماشاخانه استاد نوری | روایــت نـو از غمی که کهنه نمی‌شود آموزش داستان نویسی | زیبای نامرئی (بخش اول)
سرخط خبرها

هنر انقلاب زبان گویای جامعه

  • کد خبر: ۳۲۵۷۰۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
هنر انقلاب زبان گویای جامعه
سید محمدرضا میری، هنرمند طراح و گرافیست در قالب فعالیت‌هایی نظیر نهضت پوستر انقلاب اسلامی کوشیده است تا نوعی همراهی و وحدت بین هنرمندان انقلاب ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدرضا میری که در سال ۱۳۹۹ نیز به عنوان چهره برتر هنر انقلاب در خراسان رضوی معرفی شد، در معرفی شاخص‌های هنر انقلابی می‌گوید: انقلاب اسلامی ایران پدیده‌ای چند وجهی بوده و شامل مسائل صرفا سیاسی نبوده است.

انقلاب ما در فرهنگ، اقتصاد، صنعت، مسائل اجتماعی، مسائل بین الملل نظراتی داشته و دارد و اتفاقا در همین زمینه‌ها نیز با چالش‌هایی روبه رو است. بر همین مبنا، هنر انقلاب نیز هنری است که در هر زمینه‌ای که انقلاب در آن با چالش روبه رو می‌شود، تلاش می‌کند در برطرف کردن آن چالش و نیز بروز و ظهور اندیشه‌های اصیل انقلابی در آن مؤثر باشد.

وی می‌افزاید: اگر امروز ما در اقتصاد و تولید چالش داریم، هنر انقلاب اسلامی باید کمک کند تا مسائل و مشکلات این عرصه را بررسی کند و برای متخصصان و مخاطبانش پیشنهاد‌هایی ارائه کند تا آن مشکلات برطرف شود.

میری بیان می‌کند: اگر نسل فعلی بدانند که هنرمندان انقلاب به مشکلات آن‌ها فکر می‌کنند، زبان گویای آن‌ها هستند، مسائل آن‌ها را مطالبه می‌کنند و امیدآفرین هستند، از هنر و هنرمند انقلاب دفاع می‌کنند و دلبسته این هنر و این هنرمند خواهند شد.

وی ادامه می‌دهد: هنر انقلاب را اگر فقط در عرصه‌های خاص یا مناسبت‌های تقویمی خاص محصور کنیم، نه پاسخگوی مأموریتی است که در عرصه‌های مختلف دارد و نه نسل جدید با آن ارتباط برقرار خواهد کرد. به هر اندازه این هنر باری از روی دوش نسل جدید بردارد، نسل جدید هم به هنر و هنرمند علاقه‌مند خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->