واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد
سرخط خبرها

برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران

  • کد خبر: ۳۲۵۸۱۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران
معاون روابط عمومی و رسانه ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: به مناسبت روز ارتش و حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان، برنامه‌های متنوع فرهنگی، رسانه‌ای و تبلیغی و رژه سراسری یگان‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در تهران و سایر مراکز استان‌ها انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ دوم سید حسن ابوترابی در گفت‌وگویی با تبریک فرارسیدن روز ارتش و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و ایثارگران ارتش جمهوری اسلامی ایران بویژه شهید سپهبد صیاد شیرازی، ۲۹ فروردین را یادآور فرمان تاریخی، مدبرانه و دوراندیشانه حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تعیین روز ارتش دانست و اظهار داشت: در طلیعه سالروز صدور پیام حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اعلام بیست و نهم فروردین به عنوان روز ارتش، مراسم رژه یگان‌های پیاده نیرو‌های چهارگانه آجا و محمول خودرویی ارتش با حضور مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری، علاوه بر استان تهران در سایر مراکز استان‌ها و برخی شهرستان‌های کشور نیز برگزار می‌شود.

وی گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و لبیک به منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در تهران و مراکز استان ها، با رژه باشکوه، آمادگی خود را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی کشور به منصه ظهور گذاشته و گوشه‌هایی از دستاورد‌ها و تجهیزات بومیِ پهپادی، موشکی، هوایی، دریایی و زمینی را به نمایش خواهد گذاشت و همزمان رژه دریایی نیز توسط تعدادی از شناور‌های نیروی دریایی ارتش، از جمله ناوشکن‌ها و زیر سطحی‌های بومی در خلیج فارس و دریای عمان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی ارتش نیز افزود: به منظور ارائه گوشه‌هایی از توانمندی رزمی و آمادگی و اقتدار ارتش، برنامه‌هایی از جمله تولید مستند‌های تلویزیونی و رادیویی، نماهنگ، موشن‌گرافی، سرود و نماهنگ نیز تولید شده که برابر هماهنگی با رسانه ملی از شبکه‌های سراسری و استانی پخش خواهد شد.

معاون روابط عمومی و رسانه ارتش ارتش ادامه داد: برگزاری پویش‌های مختلف و انجام مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی در بستر فضای مجازی برای کارکنان و خانواده‌های آنها از طریق کانال‌ها و صفحات منسوب به ارتش جمهوری اسلامی ایران در شبکه‌های اجتماعی و نیز رونمایی از چندین عنوان کتاب، برپایی مراسم شب خاطره، اعزام سخنرانان به برخی مدارس و دانشگاه‌های سطح کشور و مصاحبه فرماندهان ارتش با خبرگزاری‌های مختلف، از دیگر برنامه‌های این ایام خواهد بود.

وی در پایان یادآور شد: ۲۹ فروردین ماه همچنین سالروز نبرد نابرابر و ناجوانمردانه آمریکای جنایتکار با ناوشکن‌های سهند، سبلان و ناو جوشن در سال ۱۳۶۷ است که برنامه‌هایی برای گرامیداشت یاد و خاطره دریادلان شهید نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز پیش بینی شده است.

دهه ارتش از ۲۱ فروردین و همزمان با سالروز شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی آغازشده و تا دوم اردیبهشت سالروز شهادت شهید سپهبد محمدولی قرنی ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->