فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است

  • کد خبر: ۳۲۵۸۲۷
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت |  ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است
رئیس جمهور در نشست با جمعی از مدیران استان البرز تاکید کرد که استان ها باید بدون اتکا به مرکز و تهران باید با همکاری مردم سازندگی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ در جریان سفری یک روزه و با هدف بازدید از اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز و ارزیابی میدانی طرح‌های توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار به البرز رفت و در نشست با جمعی از مدیران استان البرز تاکید کرد که با کمک مردم بدون اعتبار‌های آنچنانی می‌توان با کمک مردم سازندگی داشت و هر استان می‌تواند امکاناتی مانند مدرسه و مراکز تفریحی را با کمک مردم بسازد.

وی با اشاره به این‌که اعتبارات و بودجه دولت پاسخگوی تمام مطالبات استان‌ها نیست در عین حال یادآور شد که دولت در تمام استان‌ها مدرسه‌سازی را دنبال می‌کند و دولت با کمک مردم ناترازی‌ها را حل خواهد کرد.

وی هم‌چنین با بیان این که «یارانه‌ها به افراد کم برخوردار کمتر می‌رسد» خاطرنشان کرد که این مساله را باید عادلانه اجراش کرد و اگر کسی بیشتر از سهم خودش استفاده کرد پولش را بدهد و همه مردم از ارانه‌ها استفاده کنند ولی این‌گونه نباشد که عده‌ای بیشتر بگیرند و برخی هیچ نگیرند. همه باید بتوانند از امکانات آموزش استفاده کنند.

رئیس‌جمهور یادآور شد که در جبهه های نبرد حق علیه باطل این مردم بودند که می‌جنگیدند. زمین را می‌کندند و سنگر می‌ساختند. پولی در کار نبود و مردم بودند. همه قدرت‌ها پشت عراق بودند ولی نتوانستند مردم ما را شکست دهند.

وی ادامه داد: الان هم اگر به مردم اتکا کنیم و دست به دست هم بدهیم هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست بدهد و جلوی توسعه کشور ما را بگیرد. اسرائیل و آمریکا فکر می کنند که با ایجاد اختلاف می توانند در برابر کشور ما بایستند غافل از این که ما با کمک مردم در برابر تمام قدرت ها خواهیم ایستاد.

وی با اشاره به این‌که «کسانی که ارز ۲۸ تومنی میگیرند ، رانت می‌گیرد و چشم بسته کاسب هستند»، خاطرنشان کرد: در حال پیاده کردن روش هایی هستیم که این مشکلات را اصلاح کنیم و کشور را به گونه‌ای بسازیم که با استفاده از چشم انداز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب پیش برویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->