«عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم

  • کد خبر: ۳۲۵۹۲۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم
فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شمال شرق کشور گفت: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم. همان چیزی که آرزوی شهید صیاد شیرازی بود و در این مسیر هم به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ ستاد سیروس امان اللهی، فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شمال شرق کشور، امروز در مراسم بزرگداشت بیست و ششمین سالگرد شهادت سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» امیر سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره چهل و هشت هزار شهید ارتش گفت: امیدواریم بتوانیم قدردان خون شهدا باشیم.

وی افزود: این شهدا، عالمانه و دانسته، هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا از مرز و بوم ایران و اسلام عزیز دفاع کنند. وظیفه ما نیز این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم. همان چیزی که آرزوی شهید صیاد شیرازی بود و در این مسیر، توسط شقی‌ترین افراد روی زمین هم به شهادت رسید.

امیر امان اللهی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی که پس از شهادت شهید صیاد شیرازی فرمودند: «صیاد شایسته شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد» خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم از ادامه دهندگان راه شهدا باشیم.

وی تاکید کرد: در ابتدای انقلاب ۳۵ کشور در کنار تجزیه طلبان داخلی در مقابل انقلاب نوپای اسلامی ایستادند و نتوانستند به اهداف خود برسند. امروز نیز با توکل به خداوند متعال و تابعیت از رهبر انقلاب اسلامی و پشتیبانی مردم عزیز، استکبار جهانی نمی‌تواند آسیبی به انقلاب ما برساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->