دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا
سرخط خبرها

ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز

  • کد خبر: ۳۲۵۹۴۵
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز
یافته‌های جدید نشان می‌دهد مقدار زیاد اسید لینولئیک (یک اسید چرب امگا ۶ موجود در روغن‌های پخت‌وپز) باعث پیشرفت سرطان پستان سه‌گانه منفی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: اسید لینولئیک، یک اسید چرب امگا ۶ است که در روغن‌های دانه‌هایی مانند سویا و گلرنگ و همچنین محصولات حیوانی مانند گوشت خوک و تخم‌مرغ یافت می‌شود و در رژیم‌های غذایی غربی فراوان است.

رژیم غذایی غربی یک الگوی غذایی مدرن است که ویژگی آن مصرف زیاد غذا‌های از پیش‌بسته‌بندی شده، غلات تصفیه‌شده، گوشت قرمز، گوشت فرآوری‌شده، نوشیدنی‌های بسیار شیرین، آب‌نبات، شیرینی‌ها، غذا‌های سرخ‌شده، محصولات حیوانی پرورش‌یافته معمولی، محصولات لبنی پرچرب و محصولات با فروکتوز بالا است.

یافته‌های پژوهشی که توسط پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه کورنِل (وایل کورنل) آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که اسید لینولئیک باعث افزایش رشد سرطان پستان سه‌گانه منفی می‌شود. این یافته ممکن است راه را برای طراحی رویکرد‌های غذایی و دارویی جدید برای مبارزه با سرطان پستان و سایر انواع سرطان هموار کند.

سرطان پستان سه‌گانه منفی، خطرناک‌ترین نوع سرطان پستان است. درمان این نوع سرطان، مشکل‌تر و نیازمند درمان‌های ترکیبی چنددارویی است.

بر اساس این یافته‌ها، اسید لینولئیک با اتصال به پروتئینی به نام FABP ۵، یک مسیر رشد کلیدی در سلول‌های تومور را فعال می‌کند. پژوهشگران با مقایسه زیرگروه‌های مختلف سرطان پستان، دریافتند که این فعال‌شدن مسیر رشد در سلول‌های تومور سه‌گانه منفی که FABP ۵ در آن فراوان است، رخ می‌دهد؛ اما در سایر زیرگروه‌های حساس به هورمون اتفاق نمی‌افتد. آزمایش روی موش‌های مبتلا به سرطان پستان سه‌گانه منفی، نشان داد رژیم غذایی غنی از اسید لینولئیک رشد تومور را تسریع می‌کند.

گزارش این پژوهش در مجله سایِنس (Science) منتشر شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->