چهار ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن بازداشت شدند سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه

  • کد خبر: ۳۲۶۱۷۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه
سخنگوی وزارت خارجه گفت: گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی و آمریکا حدود ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه با وساطت وزیر خارجه عمان شروع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی و آمریکا حدود ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه شروع شده است با وساطت وزیر خارجه عمان.

او ادامه داد: قبل از اینکه این گفت‌و‌گو‌ها شروع شود در بدو ورود نشستی را با وزیر خارجه عمان آقای عراقچی داشتند و در آن جلسه درباره نحوه انجام کار و پیش بینی‌هایی که میزبان عمانی برای انجام این مذاکرات انجام دادند تبادل نظر کردند.

اینجا ببینید:

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->