شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل | عبور آرام از طوفان و باران شدید رفع سریع ۱۱ مورد آب‌گرفتگی در مشهد| انسداد جدی معبر در مشهد نداشتیم مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد: دسترسی جدید بولوار کرامت، آماده افتتاح است آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد در پی رگبار باران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد: تا این لحظه، مشکل خاصی در اثر بارش باران گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیلی بوستان‌های وکیل‌آباد، کوهشار و رودپارک به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مشهد رتبه نخست کشور در مبارزه با جوندگان را کسب کرد دوره آموزشی مدیریت شهری مشهد در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید برگزار شد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تشدید برخورد شهرداری مشهد در انتظار متخلفان ساخت‌و‌ساز جزئیات جدید از پروژه تقاطع خیام در مشهد | پایان ترافیک میدان خیام (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آموزه‌های دینی بهترین مبنای علمی در حوزه خانواده است + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خانواده، سلول اصلی جامعه است | لزوم برنامه‌ریزی بر اساس مبانی اسلامی برای پیشرفت زنان موحدیان: برای تحقق اهداف و پروژه‌ها، شهرداری مشهد را حمایت خواهیم کرد تأکید بر ادامه مسیر خدمت‌رسانی و تلاش برای تحقق اهداف ۴۷ پروژه شهری مشهد ناصحی: باید به اطلاع‌رسانی پروژه‌های شهری توجه ویژه شود| روزنامه شهرآرا شایسته تقدیر و توجه ویژه است شهردار مشهدمقدس: مدیریت شهری برای افتتاح ۴۷ پروژه با تأکید بر پیوست رسانه‌ای، برنامه‌ای ویژه دارد شهروندخبرنگار | درخواست تغییر ایستگاه های خط ۳۷  اتوبوسرانی مشهد + پاسخ «علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی
سرخط خبرها

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است

  • کد خبر: ۳۲۶۲۶۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: طبق گزارش‌های سامانه ۱۳۷ و نظرسنجی‌های روابط عمومی شهرداری، میزان رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، در سال ۱۴۰۴ افزایش چشمگیری یافته است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی یعقوبی امروز، ۲۴ فروردین‌ ۱۴۰۴، در مراسم «شکرانه خدمت»، آیین تقدیر از دست‌اندرکاران استقبال از بهار ۱۴۰۴ که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در ایام نوروز، ریاست کمیته خدمات سفر بر عهده شهرداری مشهد بود و بیش از ۳۰۰ ردیف خدمتی در حوزه‌های مختلف توسط شهرداری ارائه شد.

وی بیان کرد: باوجود بارش‌ها و سرمای هوا، تمام فعالیت‌ها طبق برنامه‌ریزی دقیق و با حمایت شهردار مشهد، اعضای شورای اسلامی شهر و تلاش همکاران اجرایی بدون‌وقفه انجام شد.

یعقوبی با بیان اینکه برنامه‌ریزی استقبال از بهار از مردادماه ۱۴۰۳ آغاز شد، عنوان کرد: امسال نوروز با ماه مبارک رمضان و لیالی قدر مقارن شد، در نتیجه توجه بیشتر به فضای فرهنگی و معنوی شهر ضرورت داشت. در این راستا، فضاسازی شهری متناسب با این مناسبت‌ها انجام شد.

وی ادامه داد: پس از ایام قدر، تمرکز فعالیت‌ها بر تغییر چهره شهر با برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، رویداد گل و گیاه، نور و نما و مسیر نوبهار بود که با استقبال گسترده شهروندان و زائران مواجه شد. همچنین مسابقات ورزشی جام رمضان نیز به ایجاد فضای پرنشاط در شهر کمک کرد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به رکوردزنی در جمع‌آوری زباله در ۳۰ اسفندماه تصریح کرد: از تلاش‌های پاکبانان، باغبانان و هنرمندانی که در زیباسازی شهر مشارکت داشتند، تقدیر می‌کنم. نوسازی ابنیه شهری ازجمله لکه‌گیری آسفالت و تعویض جداول نیز توسط همکاران حوزه عمران به صورت شبانه‌روزی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه ترافیک نیز با افزایش ظرفیت پارکینگ‌های ثابت و موقت و مدیریت حمل‌ونقل عمومی در روز‌های ابتدایی سال، رکورد فعالیت مستمر در ناوگان اتوبوس‌رانی، تاکسی و قطارشهری ثبت شد. ایام نوروز بدون حادثه خاصی در حوزه ایمنی سپری شد که نتیجه تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های آتش‌نشانی بود.

یعقوبی افزود: همکاران شهرداری در تجهیز مراکز اسکان، استقبال از زائران و نظارت بر مراکز اقامتی و بازار شب عید فعالیت گسترده‌ای داشتند. امسال اقدامات شهرداری نسبت‌به سال‌های گذشته با کیفیت و تنوع بیشتری انجام شد و همکاری دستگاه‌هایی نظیر هلال‌احمر، اورژانس، نیروی انتظامی و بانک شهر در تحقق این برنامه‌ها نقش مؤثری داشت.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: طبق گزارش‌های سامانه ۱۳۷ و نظرسنجی‌های روابط عمومی شهرداری، میزان رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، در سال جاری افزایش چشمگیری یافته است.

وی ادامه داد: در پایان، از تلاش‌های مجموعه روابط عمومی شهرداری و رسانه شهرآرا برای پوشش گسترده فعالیت‌ها و اطلاع‌رسانی دقیق قدردانی می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->