پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد

  • کد خبر: ۳۲۶۲۶۷
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد
وزیر آموزش و پرورش از مرتفع شدن مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه‌ریزی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی، در اولین جلسه شورای معاونان در سال جدید که در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورای معاونان بیان کرد: با وجود چالش‌های بزرگی که از سال پیش در این وزارتخانه وجود داشته است با تلاش و همت معاونین و مدیران بخش‌هایی از آن تسهیل و سال گذشته به خوبی و با آرامش به پایان رسید.

کاظمی، به رفع چالش‌هایی از قبیل آغاز سال تحصیلی و پرداخت‌های مالی و پاداش پایان خدمت فرهنگیان اشاره کرد و گفت: تلاش همه همکاران بر این بود تا این مسائل به خوبی مرتفع شود. از این رو در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ نیز بودجه مناسبی برای رفع مسائل و چالش‌های این وزارتخانه پیش بینی شده است.

وی با تأکید بر این که انتظار می‌رود در سال جدید معاونان و مدیران با انگیزه بیشتری فعالیت کنند، افزود: امیدواریم در سال جاری، اتفاقات اثربخشی برای نظام تعلیم و تربیت رقم بخورد.

کاظمی به فرمایش رهبری در آغاز سال جدید اشاره کرد و گفت: رهبری در ابتدای هر سال، جهت گیری‌ها و راهبرد‌های ملت و دولت را برای حل اساسی‌ترین مسائل نظام مطرح می‌کنند. امسال نیز اقتصاد که از چالش‌های نظام محسوب می‌شود در شعار رهبری دیده شده است زبرا دشمن دقیقاً نقاط ضعف را هداف قرار داده تا با فشار بر نقاط بحران افرین، سبب ایجاد آسیب ومشکل در کشور شود.

وی افزود: از این رو رهبری شعار سرمایه گذاری برای تولید را انتخاب کردند تا با جذب سرمایه و رفع بیکاری و کاهش تورم، بخش زیادی از مشکلات رفع شود.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: نظام تعلیم و تربیت نیز به عنوان دستگاه فرهنگ ساز موظف است با ایجاد کارگروهی با کمک تشکل‌های دانش‌آموزی در مسیر گفتمان سازی منویات رهبری و شعار سال اقدامات ارزنده‌ای انجام دهد.

وی به اعزام دانش آموزان ایرانی به المپیک صربستان اشاره کرد و گفت: پس از جلسات متعددی که با وزیر ورزش با توجه به حساسیت‌ها و نگرانی‌های اعزام دانش آموزان صورت گرفت بنا شد در این سفر دانش آموزان را همراهی کنیم. ایران برای اولین بار با کاروان ۱۸۰ نفره در المپیک صربستان شرکت کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کسب ٨١ مدال از سوی کاروان ورزش دانش آموزی، گفت: این سفر به دعوت وزرای آموزش و ورزش صربستان انجام شد.

وی به دو دیدار رسمی با دو وزیر آموزش و ورزش صربستان اشاره کرد و گفت: در این جلسات تمام مسائل آموزش و پرورش را مرور کرده و تجربیات خوبی کسب کردیم.

کاظمی به دستاورد‌های المپیک صربستان اشاره و تصربح کرد: تا این لحظه با کسب ٨١ مدال متنوع و ٢٩ مدال طلا، ٢٦ نقره و ٢٦ برنز در رتبه سوم جهان قرار داریم.

وی به ضرورت حضور ایران در این مسابقات اشاره کرد و گفت: در حالی که استکبار جهانی به دنبال کمرنگ کردن ایران اسلامی است برافراشته شدن پرچم کشور در جهان از اهمیت بالایی برخوردار است.

کاظمی، در ادامه جلسه به برنامه‌های هفته معلم اشاره کرد و گفت: در تلاشیم با خدمات ویژه، حال معلمان را خوب کنیم و از معاونانی که در این مسیر گام برداشته‌اند تشکر می‌کنم.

وی به پرداخت به موقع و به روز حقوق معلمان تأکید کرد و گفت: حقوق معلمان پس از ویرایش احکام در ماه جاری پرداخت خواهد شد.

کاظمی از برگزاری گردهمایی مدیران کل در روز جمعه و شنبه خبر داد و کفت: در این گردهمایی مسایل مهمی در ۶ ماه پیش رو تمهید و تبیین خواهد شد. بنا داریم که این جلسات ماهانه برگزار شود تا با برنامه ریزی مسایل و سیاست‌های نظام تعلیم و تربیت بررسی و تببین شود.

کاظمی از مرتفع شدن مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در این زمینه تمهیداتی در دست اقدام و برنامه ریزی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->