پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند
سرخط خبرها

صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۶۸۰
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: از محل تولید برد‌های کوره‌های القایی توسط یک واحد فناور زیر مجموعه مرکز رشد این دانشگاه، ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی شد.
به گزارش شهرآرانیوز،علیرضا اسکندری افزود: بومی‌سازی و تولید برد‌های کوره‌های القایی، توسط این شرکت فناور برای صنایع ذوب و فولاد کشور موجب این میزان صرفه‌جویی شده است.

وی با اشاره به این که این واحد فناور با عمر یک سال و نیم خود با تولید این برد‌ها که دارای نمونه خارجی هم هست اقدام موثری در حمایت از صنایع داخلی در شرایط تحریم کرده است ادامه داد: با توجه به وابستگی و نیاز صنایع داخل به تولید، نصب و اورهال توسط شرکت‌های خارجی، بومی‌سازی و تولید این برد‌ها ارزشمند و در جهت کسب استقلال کشور است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: نمونه خارجی این دستگاه فقط روی یک دستگاه قابلیت استفاده دارد، اما نمونه بومی‌سازی شده قابل کاربرد در کوره‌های مختلف صنایع مختلف است.

اسکندری افزود: فاصله زمانی ساخت نمونه اولیه تا نمونه عملیاتی ظرف ۶ ماه انجام شده و به کشور‌های همجوار همچون عراق و افغانستان هم ارسال و عقد قرارداد برای ساخت این دستگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: تولیدات این واحد هنوز در سطح یک هسته فناور و به تعداد محدود انجام می‌شود و هنوز فضای فیزیکی برای تولید انبوه را ندارد، اما این شرکت و فعالیت‌های موثر آن می‌تواند برای سایر دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای الگوی خوب و موثری باشد، زیرا علاوه بر رفع نیاز داخل کشور به این فناوری، اشتغال ایجاد شده و ظرفیت موجود در این زمینه برای کشور بسیار مهم است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: سال گذشته این واحد، ۷۰۰ برد تولید کرده است و برای بازسازی و به روزرسانی (اورهال)، تولید و نصب در مجموع معادل ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی کرده است.

اسکندری افزود: از ابتدای امسال تا کنون نیز این واحد قرارداد اورهال ۳۰ دستگاه، تولید، نصب و راه‌اندازی ۱۰ دستگاه در داخل کشور و برای هر یک از کشور‌های افغانستان و عراق یک اورهال و ساخت یک دستگاه را امضا کرده است.

مرکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد از سال ۱۳۹۷ شروع به کار کرده و تا کنون تعداد ۹ هسته فناور، پنج واحد فناور و یک شرکت دانش بنیان زیر مجموعه این مرکز است.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->