بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

تیم فوتبال نوجوانان غزه در آرژانتین تأسیس شد

  • کد خبر: ۳۲۶۹۷۱
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
تیم فوتبال نوجوانان غزه در آرژانتین تأسیس شد
نخستین تیم فوتبال نوجوانان در آرژانتین با نام «غزه» تأسیس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ریاض الحلبی»، کاردار سفارت فلسطین در بوئنوس‌آیرس، در سخنرانی خود ضمن خوشامدگویی به بازیکنان نوجوان و خانواده‌هایشان، این رویداد را لحظه‌ای سرشار از معانی انسانی، فرهنگی و ورزشی توصیف کرد. او تأکید کرد که تشکیل این تیم در قلب آرژانتین فراتر از یک اقدام ورزشی ساده است و پیامی شریف از همدلی و همبستگی با کودکان غزه محسوب می‌شود؛ کودکانی که همچون همسالان خود در آرژانتین آرزوی بازی، آزادی و زندگی شرافتمندانه دارند.

‎الحلبی با اشاره به شرایط دشوار ورزش فلسطین تحت اشغال رژیم صهیونیستی، گفت: «ورزش در فلسطین، به‌ویژه فوتبال، با چالش‌های سنگینی مواجه است. تجاوزات مداوم رژیم اشغالگر بسیاری از زیرساخت‌های ورزشی را ویران کرده و جان شمار زیادی از ورزشکاران را گرفته است. او افزود که از آغاز جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه، این منطقه با بیش از ۱۹ ماه محاصره، بمباران و جنایات روزانه علیه غیرنظامیان مواجه بوده است، که این شرایط عملاً امکان فعالیت ورزشی را از کودکان و نوجوانان سلب کرده است.

‎وی همچنین به واقعیت تلخ نقض حقوق ورزشی در کرانه باختری و قدس اشغالی اشاره کرد، جایی که ورزشکاران فلسطینی با تبعیض نژادی، یورش‌های مکرر، تخریب تأسیسات و محدودیت در رفت‌وآمد مواجه‌اند.

‎الحلبی در ادامه خاطر نشان کرد که پوشیدن پیراهن‌هایی با نام «غزه» توسط نوجوانان آرژانتینی، اعلام پایبندی به حقوق انسانی ملت فلسطین، به‌ویژه حق کودکان برای زندگی و ورزش در صلح است. او این حرکت را نماد همبستگی عمیق و ردّ آشکار تجاوزات رژیم صهیونیستی دانست.

‎در بخش پایانی مراسم، پیراهن رسمی تیم “غزه” که توسط سفارت طراحی شده بود، بین بازیکنان نوجوان توزیع شد. این پیراهن‌ها نام “غزه” و کلمه “فلسطین” را به زبان عربی بر سینه داشتند و رنگ‌آمیزی آنها از پرچم فلسطین الهام گرفته شده بود. نوجوانان و خانواده‌های آنان با شور و شعف فراوان از این ابتکار استقبال کردند.

‎با توجه به جایگاه ویژه فوتبال در فرهنگ آرژانتینی – کشوری که اسطوره‌هایی، چون مارادونا و مسی را به جهان معرفی کرده – تشکیل تیمی با نام “غزه” ابعاد انسانی و فرهنگی عمیقی به این رویداد می‌بخشد و پیوندی معنادار میان عشق نوجوانان آرژانتینی به فوتبال و همدلی آنان با رنج همتایان فلسطینی‌شان برقرار می‌سازد.

‎الحلبی در پایان تأکید کرد که سفارت فلسطین و جامعه فلسطینی و عربی در آرژانتین تمام تلاش خود را برای حمایت از این تیم، فراهم‌سازی تجهیزات، آموزش و فراهم کردن فرصت‌های حضور در رقابت‌های رسمی خواهند کرد. او ابراز امیدواری کرد که تیم «غزه» به زودی به‌عنوان یک باشگاه شناخته‌شده نوجوانان در مسابقات رسمی ایالتی آرژانتین حضور یابد و نام “غزه” را با افتخار در میادین ورزشی به نمایش بگذارد.

‎در خاتمه، الحلبی از همه دست‌اندرکاران و حامیان این ابتکار تأثیرگذار قدردانی کرد و برای تیم «غزه» در مسیر ورزشی و انسانی‌اش آرزوی موفقیت نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->