درگیری تازه مرزی میان طالبان و پاکستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماجرای غش کردن فردی در دفتر کار ترامپ چیست؟ حمله جدید آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب ۳ کشته برجای گذاشت قالیباف: باید کشور‌های اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند حملات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری ادامه دارد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ماکرون خواستار پیوستن الجولانی به ائتلاف ضد داعش شد سنای آمریکا قطعنامه جلوگیری از مداخله نظامی علیه ونزوئلا را رد کرد کره شمالی موشک بالستیک آزمایش کرد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت (۱۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم
سرخط خبرها

مجلس لایحه معاضدت متقابل در امور کیفری میان ایران و ونزوئلا را تصویب کرد

  • کد خبر: ۳۲۶۹۷۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
مجلس لایحه معاضدت متقابل در امور کیفری میان ایران و ونزوئلا را تصویب کرد
لایحه موافقت‌نامه معاضدت متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا به تصویب نمایندگان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه امروز چهارشنبه (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه موافقت‌نامه معاضدت متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا در دستور کار قرار گرفت و کلیات و جزئیات این لایحه به تصویب نمایندگان رسید.

بر اساس ماده‌واحده، این لایحه، مشتمل بر یک مقدمه و ۲۸ ماده تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.

تبصره- رعایت اصول هفتاد و هفتم (۷۷)، یکصد و بیست و پنجم (۱۲۵) و یکصد و سی و نهم (۱۳۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در اجرای این قانون یا اصلاح آن، الزامی است.

پیش از رأی گیری سلمان اسحاقی در مخالفت با این لایحه گفت: این لایحه از سمت قوه قضائیه و قوه مجریه به مجلس آمده است. اما ایرادی که به این لوایح وارد است، اینکه هیچ گزارشی درباره چنین لوایحی به مجلس درباره اقداماتی که انجام می‌شود، داده نشده است.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر واقعا چنین لوایحی در نظر دولت است، باید استرداد محکومان و مجرمان اقتصادی در کشور‌هایی نظیر کانادا پیگیری شود. به عبارتی افکار عمومی منتظر جرم انگاری درباره افرادی هستند که سبب التهاب در کشور و فساد اقتصادی شدند و باید استرداد مجرمان که به کشور‌ها دیگر می‌روند، پیگیری شود.

رمضان رحیمی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در موافقت با این لایحه، بیان کرد: چنین لوایحی سبب گشایش بین ایران با کشور‌های دیگر می‌شود تا مجرمانی که به این کشور‌ها رفتند، استرداد شوند.

محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی دیگر مخالف این لایحه در سخنانی، گفت: قطعا برای انجام معاضدت حقوقی بین ایران با سایر کشور‌ها موافق هستیم. اما این لایحه ازجمله در ماده (۴) نیاز به اصلاحاتی دارد. همچنین باید در همه معاضدت‌های حقوقی و موافقتنامه‌ها زبان مورد نظر در آن مشخص شود.

جعفر قادری به عنوان موافق این لایحه، اظهار کرد: توافقات زیادی بین ایران با ونزوئلا وجود دارد و باید این موضوع در حوزه‌های دیگر ارتقاء داده شود. از جمله در حوزه مسکن، صنعت و سایر مسائل، ارتباط با ونزوئلا وجود دارد و با توجه به همسایگی ونزوئلا با آمریکا، افزایش این موافقتنامه‌ها ضروری است.

همچنین عسکر جلالیان به عنوان نماینده دولت در این باره، توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران با ونزوئلا روابط خوبی دارد و توسعه این روابط به منافع ایران کمک خواهد کرد و تاکنون با سایر کشور‌ها ۳۱ معاضدت حقوقی انجام شده است.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری افزود: این معاضدت‌های حقوقی برای امروز نیست و در گذشته تدوین شده و امروز در دستور صحن مجلس قرار گرفته است. البته این موارد فقط مربوط به کشور ونزئولا نیست بلکه با سایر کشور‌ها از جمله برخی از کشور‌های اروپایی و آمریکای لاتین چنین موافقتنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد.

سید کریم معصومی خسروآبادی به عنوان نماینده کمیسیون حقوقی و قضایی در این باره، گفت: به دلیل متناسبات بین المللی که با این کشور‌ها داریم، لازم است چنین موافقتنامه‌هایی به تصویب برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->