عضو شورای سیاسی حزب‌الله: ابتکار عمل در دست ایران است واکنش رسانه رسمی رهبر انقلاب به نامه یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از احزاب حریدی خروج خود از ائتلاف و کابینه اسرائیل را اعلام کرد کاهش تصدی‌گری دولت، اولویت اول وزارت اقتصاد در دوره جدید گوترش: وضعیت غزه وحشتناک است، آتش‌ بس کافی نیست ترامپ شبکه سی‌ان‌ان را به افشای زمان حمله به ایران متهم کرد علت برنج ۳۰۰ هزار تومانی از زبان وزیر جهاد کشاورزی مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است بوروکراسی‌های اداری سد راه توسعه گردشگری در کلات خراسان رضوی شده است جنایتی دیگر در غزه ۳۵ شهید و مجروح برجای گذاشت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سفر وزیر کشور عراق به مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) ادارات خراسان رضوی برای اتصال به سامانه «پنجره واحد زمین» سه ماه مهلت دارند عراقچی وارد چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به مشهد سفر کرد (۲۳تیر۱۴۰۴) پیام پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور: پنجره دیپلماسی باز است ولایتی: با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط باشد مخالفتی نداریم لاریجانی: نیرو‌های مقاومت از توانایی خوبی در منطقه برخوردار هستند پزشکیان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس حضور یافت همه‌چیز درباره درگیری‌های جدید سوریه| «سویداء» توطئه صهیونیست‌ها، قتلگاه تروریست‌ها حریق مرگبار در ماساچوست آمریکا جان ۹نفر را گرفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) پیام مهم پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سه سرباز اسرائیلی در حمله مقاومت به تانک مرکاوا به هلاکت رسیدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) درگیری میان عناصر مورد حمایت دولت موقت و گروه‌های دروزی در سوریه| حداقل ۱۳۰ نفر کشته شدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور عراق با رئیس‌جمهور (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: مهلت خروج مهاجران افغانستانی‌ غیرمجاز تا پایان شهریورماه تمدید شد بقائی: وزرای خارجه ایران و روسیه فردا در چین درباره مسئله هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کنند آیت‌الله علم‌الهدی: امروز باید هوشمندانه و با حفظ انسجام ملی در برابر دشمن عمل کرد| حجاب، خط مقدم غیرت دینی است
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: واردات خودرو توسط جانبازان به تصویب دولت رسید | معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با روند مذاکرات ندارد

  • کد خبر: ۳۲۷۰۰۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
سخنگوی دولت: واردات خودرو توسط جانبازان به تصویب دولت رسید | معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با روند مذاکرات ندارد
سخنگوی دولت گفت: هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است و زمان معرفی وزیر اقتصاد ارتباطی با مذاکرات ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس و احتمال ارتباط این موضوع با روند مذاکرات، تصریح کرد: اصولاً ما هیچ کدام از موضوعات کشور را به مذاکرات گره نزدیم و نمی‌زنیم. همانطور که هم رئیس‌جمهوری گفت و هم دیروز مقام معظم رهبری راجع به آن تذکر دادند، ما هیچکدام از موضوعات داخل کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم. امور جاری کشور در حال انجام است.

مهاجرانی ادامه داد: مذاکرات به عنوان یکی از موضوعاتی که وزارت خارجه دنبال می‌کند، پیگیری خواهد شد.وی افزود: در مورد معرفی وزیر اقتصاد قانوناً دولت سه ماه فرصت دارد و طبیعتاً از سه ماه فرصت خود می‌تواند استفاده کند. در عین‌حال با واژه «بی‌صاحب بودن وزارت اقتصاد» که در پرسش مطرح شد، موافق نیستم. دکتر اکرمی به‌عنوان سرپرست که قبلاً هم این تجربه را داشتند خیلی خوب امور را پیش می‌برند و هیچکدام از امور این وزارتخانه معطل نمانده است و همه زیرمجموعه‌ها در حال کار هستند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها در ایران و بازگشایی سفارت آمریکا در تهران، تاکید کرد: بازگشایی سفارت موضوعی است که تالی بر موضوعات دیگر است؛ در حال حاضر بازگشایی سفارت آمریکا موضوعیت ندارد، موضوع هنوز بسیار خام است و پاسخ به این سوال معنایی ندارد.وی افزود: موضوع سرمایه‌گذاری خارجی نیز روال مشخصی دارد و برای همه کشور‌ها یکسان است. اقدام به هرگونه سرمایه‌گذاری، صرف نظر از ملیت، باید در چارچوب قوانین و خطوط قرمز کشور انجام شود.

سخنگوی دولت گفت: به منظور ارتقای کیفیت نیروی انسانی آموزش و پرورش به عنوان محور تحول در تعلیم و تربیت، آیین‌نامه نحوه جذب دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط عمومی و تخصصی سایر دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی یا حوزه‌های علمیه مصوب شد.

مهاجرانی افزود: آموزش و پرورش با همکاری سازمان امور استخدامی مجوز جذب ۷۰ هزار نیروی انسانی را در سطوح مختلف دریافت کرده که اتفاق مهمی است. یکی از افرادی که حضور و فعالیتش در مدرسه بسیار مهم و ضروری است خدمتگزار مدرسه یا مدرسه‌یار است که جذب این افراد در همین ۷۰ هزار نیرو دیده شده است.

وی افزود: واردات خودروی جانبازان در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده و در جلسه امروز دولت نیز مصوب شد.سخنگوی دولت یادآور شد: اجلاس سران آفریقا و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ در اواسط اردیبهشت برگزار می‌شود و برای این دو مهم، برنامه مفصل داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->