جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد

  • کد خبر: ۳۲۷۲۳۵
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد
وزیر خارجه ایران در بدو ورود به مسکو گفت: تحولات مهم بین‌المللی و منطقه‌ای و بحث‌های دوجانبه در پیام مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور روسیه مورد اشاره قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی روز پنجشنبه و در بدو ورود به مسکو، به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

عراقچی با بیان اینکه در سفر به مسکو، چند هدف مختلف را دنبال می‌کند، تصریح کرد: این سفری بود که از قبل و برای ارائه پیام مکتوب مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور روسیه تنظیم شده بود و در عین حال با تحولات اخیر و مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مصادف شد.

او تصریح کرد: ما همیشه در بحث هسته‌ای با دوستان خود در روسیه و از گذشته تا حال، مشورت‌های نزدیک داشتیم و همواره با روسیه و چین صحبت و تبادل‌نظر داشتیم و سعی کردیم مواضع‌مان را تنظیم کنیم. الان فرصت مناسبی است که این کار با مقامات روسیه صورت گیرد.

وزیر خارجه ایران در ادامه گفت: روابط دوجانبه ما مسائل بسیار متنوعی را در برمی‌گیرد که ما هر بار یکدیگر را ملاقات می‌کنیم، موضوعات بسیاری برای صحبت داریم؛ پیگیری پروژه‌های اقتصادی و پیگیری بحث‌های سیاسی انشالله انجام خواهد شد و همچنین در خصوص منطقه غرب آسیا و تحولاتی که وجود دارد از جمله جنایات اسرائیل و تهدیدات منطقه‌ای و همچنین بحث اوکراین رایزنی می‌کنیم. موضوعات بسیار متنوعی وجود دارد که در این سفر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

عراقچی بار دیگر تاکید کرد: ما همیشه با روسیه در موضوعات مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی در حال مشورت بودیم و این بار هم همین موضوع صورت خواهد گرفت.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره تصویب معاهده جامع مشارکت راهبردی ایران و روسیه و نقش آن در ترسیم نقشه‌راه همکاری آینده بدون توجه به اراده قدرت‌های فرامنطقه‌ای، گفت: این یک معاهده بسیار مهم در روابط دو کشور است و سطح روابط ما را ارتقا می‌دهد. روابط ما یک روابط راهبردی بوده و الان هم این‌گونه است و با این معاهده یک شکل منظم و سازمان‌یافته‌ای را به خود می‌گیرد.

او با بیان اینکه «ما خوشحال هستیم که این معاهده در مجالس قانون‌گذاری روسیه مراحل خود را طی کرده و در ایران هم در حال طی شدن است»، گفت: شاخصه مهم این معاهده این است که یک نگاه راهبردی درازمدتی را به روابط ما می‌دهد و یک چشم‌انداز درازمدت را برای همکاری‌های دو کشور تضمین می‌کند و این اطمینان را ایجاد می‌کند که این روابط تحت تاثیر هیچ عاملی قرار نخواهد گرفت؛ مسائل و تحولاتی که رخ می‌دهد، به جای خود بین ما مشورت خواهد شد ولی نگاه ما به روابط با روسیه نگاه بلندمدت و درازمدت است و ابعاد مختلفی را در بر می‌گیرد و مسیر خود را با قوت ادامه می‌دهد.

عراقچی در پایان و در پاسخ به سوالی درباره مضمون پیام مقام معظم رهبری به رئیس جمهور روسیه گفت: طبیعی است که تحولات مهم بین‌المللی و منطقه‌ای و بحث‌های دوجانبه در این پیام مورد اشاره قرار گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->