۱۱ مصدوم بر اثر دو تصادف خودرویی در مشهد و گلبهار (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت خونین بر اثر اختلاف خانوادگی | پسر ۱۷ ساله برادرش را به قتل رساند موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر مصرف سوخت و ۹ برابر آلایندگی بیشتری دارند نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۴ استان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد
سرخط خبرها

جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۷۳۷۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه ۲۰۰ هزار کودک از طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال جاری برخوردار می‌شوند، گفت: اجرای طرح امنیت غذایی کودکان در اختیار دفتر بهبود تغذیه جامعه است؛ بودجه ۱.۷ همتی در سال گذشته برای اجرای این طرح تخصیص یافته بود که این میزان در سال جاری به ۳ همت افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده با بیان اینکه طرح‌های حمایتی مشترک وزارتخانه‌های «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» از گروه‌های خاص در کشور اجرا می‌شود، اظهار کرد: ۲ طرح «یسنا» و «امنیت غذایی کودکان» اجرا می‌شود. مجلس شورای اسلامی، دولت را بر مبنای ماده ۲۴ قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» موظف کرده که از زنان باردار، مادران شیرده و دارای کودکان کمتر از ۵ سال، حمایت کند و بسته‌های تغذیه‌ای و بهداشتی را در اختیار این افراد قرار دهد. 

وی با بیان اینکه طرح یسنا در سال ۱۴۰۲ اجرا شد، گفت: بودجه تخصیص یافته برای طرح یسنا محدود بود و به همین دلیل به صورت محدود در استان‌های کم‌برخوردار کشور اجرا شد. با توجه به تخصیص بودجه برای این طرح، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت با همکاری وزارت رفاه نسبت به اجرای طرح یسنا در ۸ استان کم‌برخوردار کشور اقدام کرد. بودجه سال ۱۴۰۳ طرح یسنا نیز محدود بود و به همین دلیل به صورت کامل در تمام کشور اجرا نشد. 

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه وزارت بهداشت امنیت غذایی کودکان را در دستور کار قرار داده، تصریح کرد: طرح مشترک وزارتخانه‌های «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» در ارتباط با تغذیه کودکان در کانون توجه دولت قرار گرفته و به خوبی از این طرح حمایت می‌شود. طرح امنیت غذایی کودکان در راستای حمایت از کودکان کمتر از ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه و کم‌وزنی است. کارت‌های بانکی خانواده‌های این گروه از کودکان بر اساس دهک خانواده‌ها شارژ می‌شود. 

اسماعیل‌زاده توضیح داد: کارت‌های خانواده‌های دهک‌های ۱ تا ۵ در طرح حمایت تغذیه‌ای کودکان به میزان یک میلون و ۱۰۰ هزار تومان شارژ می‌شود و دهک‌های ۶ تا ۷ نیز مبلغ ۶۶۰ هزار تومان دریافت می‌کنند. این افراد با مبلغ دریافتی می‌توانند نسبت به خرید ۱۴ قلم مواد غذایی اقدام کنند. 

وی درباره طرح امنیت غذایی کودکان اظهار کرد: این طرح از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تعداد کودکان تحت پوشش در گذر زمان افزایش یافته است. ۱۳۵هزار کودک از حمایت‌های این طرح در سال ۱۴۰۳ برخوردار بودند که تعداد این افراد به ۲۰۰هزار نفر در سال جاری می‌رسد. افزایش تعداد کودکان و اعتبار تخصیص یافته برای طرح امنیت غذایی کودکان می‌تواند یک راهکار موثر برای ریشه‌کنی سوءتغذیه در کشور باشد. 

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره بودجه طرح حمایت تغذیه‌ای کودکان گفت: اجرای طرح امنیت غذایی کودکان در اختیار دفتر بهبود تغذیه جامعه است؛ بودجه ۱.۷ همتی در سال گذشته برای اجرای این طرح تخصیص یافته بود که این میزان در سال جاری به ۳ همت افزایش یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->