جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟

  • کد خبر: ۳۲۴۲۹۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ترغیب کودکان به خوردن میوه و سبزیجات با روش‌های ساده و خلاقانه، می‌تواند عادات غذایی سالم را از سنین پایین در آنها نهادینه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه فتاحی، گفت: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقه‌ای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمی‌شود.

وی افزود: همچنین ممکن است کودکان در سنین مختلف علاقه‌ای به میوه‌ها نداشته باشند و در این صورت، ریشه‌یابی این موضوع و بررسی علل آن اهمیت دارد. یکی از روش‌های مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوه‌ها، مشارکت دادن آنها در فرآیند خرید و آماده‌سازی مواد غذایی است. این کار باعث می‌شود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.

استفاده از میوه‌ها در غذا‌های دیگر برای تشویق کودکان

فتاحی ادامه داد: استفاده از بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب نیز می‌تواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، می‌توان با بازی‌ها میوه‌ها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگ‌تر، مسئولیت‌هایی مانند آماده کردن سالاد یا میوه‌خوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوه‌ها و سبزیجات می‌شود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر می‌شود.

تأثیر دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

وی گفت: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکل‌گیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان می‌دهند که رفتار‌های غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد. با این حال، باید توجه داشت که این تأثیرات به صورت قطعی مشخص نشده است.

به گفته فتاحی؛ یکی از روش‌های مفید دیگر برای استفاده از میوه‌ها، افزودن آنها به مواد غذایی دیگر است؛ به عنوان مثال، می‌توان میوه‌ها را در قالب اسموتی‌ها، کیک‌ها یا حتی غذا‌های دیگر به کودک معرفی کرد تا به تدریج این مواد غذایی را به صورت غیرمستقیم مصرف کند.

وی افزود: در مجموع، رعایت اصول اعتدال و تنوع در رژیم غذایی، کلید رشد و سلامت کودک در تمامی سنین است. رژیم غذایی متنوع و متعادل که شامل همه گروه‌های غذایی باشد، به رشد و سلامت کودکان و نوجوانان کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->