گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توییت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد عراقچی پس از دیدار با نبیه بری: لبنان می‌تواند برای بازسازی، روی ایران حساب باز کند برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | چهره جهانی امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود چه خواهد شد

  • کد خبر: ۳۲۷۴۸۳
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود چه خواهد شد
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی درخصوص تأثیر تصویب FATF در اقتصاد کشور، توضیحاتی ارائه کرد.

محسن زنگنه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره تأثیر پیوستن ایران به FATF بر اقتصاد کشور، اظهار کرد: پیوستن ایران به FATF با تصویب پالرمو و CFT دو موضوع متفاوت است. FATF در اختیار ما نیست که بخواهیم تصویب کنیم که به آن بپیوندیم یا نپیوندیم، بلکه آن مجموعه شرکت‌هایی که در آن عضو هستند، باید حضور ما را تأیید کنند که ایران در فهرست سبز، خاکستری یا سیاه قرار بگیرد.

وی افزود: آنچه پیگیر آن هستیم، CFT و پالرمو است که تصویب شود یا خیر؛ بنابراین FATF اختیاری نیست که اکنون ما به آن بپیوندیم، اما اطمینان دارم که هرگز ما را وارد فهرست سفید آن نمی‌کنند. عضویت نیز تقریباً محال است؛ چون عضویت هر کشوری نیازمند اجماع است و زمانی که کشور‌های آمریکا، انگلیس، آلمان و رژیم صهیونیستی عضو FATF هستند، مطمئن باشید اجماع شکل نخواهد گرفت؛ بنابراین نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود، چه خواهد شد؟

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی ادامه داد: امکان ندارد ما به عضویت FATF درآییم و آن‌ها بپذیرند، اما اینکه ما را از لیست سیاه خارج کنند، بستگی به این دارد که ما بتوانیم CFT و پالرمو را پیش ببریم و خواسته‌هایی را که آن‌ها دارند، عملی کنیم.

زنگنه درنهایت گفت: تا زمانی که تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا وجود دارد، FATF هیچ تأثیری بر اقتصاد کشور نخواهد داشت؛ یعنی FATF می‌گوید که ما اجازه می‌دهیم که کشور‌ها با شما مراودات مالی سالم داشته باشند. زمانی که در اصل مراودات تحریم هستیم، FATF را هم بپذیریم، به عقیده من عملاً اتفاقی نخواهد افتاد.

شاین ذکر است که امروز طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، اعلام کرد که شورای نگهبان صرفاً ایرادهایی به CFT داشته و به پالرمو ایرادی نداشته است. علت اینکه الحاق به کنوانسیون پالرمو در دستورکار مجمع تشخیص قرار دارد، به‌خاطر ایرادهای هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام بوده که با اصرار مجلس این موضوع به مجمع تشخیص ارجاع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->