وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

ابلاغ برنامه اقدام ایران در مبارزه با پولشویی

  • کد خبر: ۳۲۷۵۳۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
ابلاغ برنامه اقدام ایران در مبارزه با پولشویی
مرکز اطلاعات مالی اولین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را ابلاغ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مرکز اولین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را ابلاغ کرد.

این برنامه در اجرای ماده ۴ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی مبنی بر تدوین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های ۱۴۰۶-۱۴۰۳ مبتنی بر «سند ملی ارزیابی ریسک» تهیه شده است.

این برنامه با بررسی اسناد و رهنمود‌های مراجع معتبر بین‌المللی، انجام مطالعات تطبیقی از تجارب کشور‌های پیشرو، منابع و ظرفیت کارشناسی موجود و اعمال نقطه نظرات اصلاحی دستگاه‌های ذی‌ربط تهیه‌شده است.

هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی در ابلاغیه برنامه اقدام، به نقش قابل‌توجه این برنامه در بهبود شهرت و اعتبار نظام پولی و مالی کشور در مجامع داخلی و بین‌المللی اشاره کرده است.

این مقام مسئول از اشخاص مشمول مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با پولشویی خواسته است که مطابق با رهنمود اجرایی این برنامه، تمهیدات لازم به‌منظور اجرای مؤثر اقدامات در موعد مقرر انجام گرفته و گزارش اقدامات انجام شده به همراه مستندات لازم به مرکز اطلاعات مالی ارسال شود.

وی همچنین از راه‌اندازی «سامانه مدیریت و کنترل برنامه اقدام» برای دریافت گزارش اقدامات و مستندات خبر داده است.

برنامه اقدام از یک بخش با عنوان «رهنمود اجرایی برنامه اقدام» و ۱۶ فصل تشکیل شده که در هر فصل، اقدامات قوه قضائیه و سازمان‌های وابسته، فراجا، وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور، صمت و تعاون و کار و رفاه اجتماعی و دیگر سازمان‌ها و نهاد‌های صنفی برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم به تفصیل تشریح شده است.

این برنامه با توجه به نوع تهدید‌ها و آسیب‌های شناسایی شده و سطوح ارزیابی صورت گرفته از ریسک‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم، شامل مجموعه تکالیف، وظایف و اقداماتی است که در جهت اصلاح قوانین و مقررات، وضع قوانین و مقررات جدید، اجرای مؤثر تکالیف قانونی، آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی، توسعه مدیریت و تجهیز منابع و امکانات، توسعه تعاملات و همکاری‌های داخلی، افزایش همکاری‌های بین‌المللی، توسعه زیرساخت‌های سامانه‌ای و هوشمندسازی و ایجاد یا تقویت پایگاه داده‌های آماری، می‌بایست انجام شود.

رئیس مرکز اطلاعات مالی در بند پایانی این ابلاغیه با اشاره به ماده ۶ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ قانون مبارزه با پولشویی تأکید می‌کند: میزان پیشرفت و روند پیاده‌سازی برنامه اقدام در اختیار رؤسای قوای سه‌گانه و دفتر مقام معظم رهبری قرار خواهد گرفت و قصور احتمالی از طرق مقتضی پیگیری خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->