معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد

  • کد خبر: ۳۲۷۶۱۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی،گفت: این طرح از جمله ابزارهای اقتصادی و بخش نظام مالیاتی برای هدایت منابع به سمت فعالیت‌های مولد و پیشگیری از فعالیت‌های غیرمولد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدشمس الدین حسینی در جلسه روز یکشنبه( ۳۱ فروردین ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی که اعاده شده از شورای نگهبان است، گفت: در نظام مالیاتی انتظار داریم از یک طرف این نظام را ابزاری برای کسب درآمد دولت در نظر بگیریم و معتقدیم که اگر نظام مالیاتی درست مستقر شود، بهترین درآمد و منابع برای دولت درآمدهای مالیاتی است و اکثر کشورها مالیات را اصلی‌ترین پایه درآمدی خود می‌دانند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: از طرف دیگر یکی از کارکردهای نظام مالیاتی باید بازتوزیع ثروت و درآمد باشد. بر همین اساس یکی از کارهایی که نظام مالیاتی انجام می‌دهد، نقش تنظیمی در اقتصاد است. یعنی نظام مالیاتی باید از فعالیت‌های مولد حمایت کنند و احیانا از برخی فعالیت‌ها که موجب بی‌ثباتی و انحراف منابع و بخش‌های غیر مولد هستند جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه برخی از پایه‌های مالیاتی نقش برجسته‌ای در این زمینه بازی می‌کنند، تصریح کرد: مالیات بر عایدی سرمایه یا مالیات بر سفته بازی و سوداگری از جمله ابزارهای اقتصادی و بخش نظام مالیاتی است که برای هدایت منابع به سمت فعالیت‌های مولد و پیشگیری از فعالیت‌های غیر مولد که اقتصاد ایران در گرو آن است، عمل می‌کند.

حسینی با اشاره به پایه‌های مالیاتی که در نظام اقتصاد ایران وجود دارد، گفت: مالیات بر درآمد، مالیات بر مصرف و مالیات بر دارایی از جمله آنهاست. اما پایه مالیاتی که به طور مشخص از عملیات سفته بازی پیشگیری کند به صورت مستقل وجود ندارد و آنچه که امروز مورد بررسی قرار می‌دهیم و به عبارتی به رفع ایرادات شورای نگهبان اقدام می کنیم، مالیات بر عایدی سرمایه یا مالیات بر سفته بازی یا سوداگری است.

وی اضافه کرد: این قانون از دو بخش تشکیل شده است که یک بخش آن به بسترهای اجرایی بازمی‌گردد ولی بخش عمده این قانون به معرفی جدید پایه جدید مالیاتی که در واقع معطوف به عایدی نقل و انتقال دارایی است، مربوط است.

حسینی با اشاره به پایه مالیاتی برای سفته بازی در اقتصاد ایران، عنوان کرد: در مجلس قبل وقت قابل توجهی صرف این قانون شد اما در نهایت با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد. بر همین اساس برای اینکه در فرایند اجرا با ایرادی مواجه نشود، آن را بازبینی کردیم و امروز در صحن در حال بررسی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->