موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

رنگ واقعیت به شایعات کم کاری برخی بازیکنان استقلال

  • کد خبر: ۳۲۷۷۱۸
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
رنگ واقعیت به شایعات کم کاری برخی بازیکنان استقلال
شایعات کم‌کاری و بی‌تفاوتی بازیکنان استقلال به نقطه‌ای رسیده که بوژوویچ در نشست خبری پیش از بازی با هوادار، به طور غیرمستقیم به این موضوع اشاره کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، روز‌های ناآرام در اردوگاه آبی‌پوشان همچنان ادامه دارد. استقلال در هفت مسابقه اخیر خود در لیگ برتر طعم پیروزی را نچشیده است، اما فراتر از ناکامی در کسب نتایج مطلوب، عملکرد برخی بازیکنان، خشم و نارضایتی هواداران را برانگیخته و سؤالات جدی را مطرح کرده است.

در هفته‌های اخیر، تعدادی از بازیکنان استقلال، حتی باتجربه‌ها، مورد اتهام کم‌کاری از سوی هواداران قرار گرفته‌اند. بی‌انگیزگی مشهود در عملکرد تیم و عدم تمایل به جبران نتیجه در برخی لحظات، این شبهه را دامن زده است که آیا بازیکنان استقلال در حال اجرای پروژه‌ای برای برکناری بوژوویچ هستند؟

کانال‌های منتسب به هواداری پر هستند از گمانه‌زنی‌هایی که از سناریویی مشابه سناریو‌های گذشته حکایت دارند و این شائبه به وجود آمده که شاید اتفاقات سال‌های دور در استقلال که برخی بازیکنان برای برکناری سرمربی دست‌به‌یکی کردند، تکرار شود. این شایعات وقتی نزدیک به واقعیت می‌شود که می‌بینیم بوژوویچ پایگاه اجتماعی قدرتمندی میان هواداران استقلال ندارد.

پیرو این شایعات، سؤالاتی درباره نحوه عملکرد برخی بازیکنان در بازی‌های ملی و بازی‌های باشگاهی به وجود آمده و کارشناسان معتقدند برخی بازیکنان، آن عملکردی را که در بازی‌های ملی دارند، در تیم استقلال ارائه نمی‌کنند که موضوع قابل‌تأملی است.

تمام این شایعات سبب شد تا بوژوویچ در نشست خبری قبل از بازی با هوادار، اشاره‌ای گذرا به این ماجرا داشته باشد. او با اشاره به وجود اختلاف‌ نظر در هر تیمی، تأکید کرد که از بازیکنانش انتظار ندارد عاشق هم باشند، بلکه از آن‌ها می‌خواهد به‌خاطر هواداران، تمام توان خود را در زمین بگذارند. این اظهارات، نشان می‌دهد که موضوع بی‌تفاوتی برخی بازیکنان از شایعه فراتر رفته و به‌نوعی نگرانی سرمربی را نیز به دنبال داشته است.

سابقه نشان داده است که شایعات مربوط به کم‌کاری یا لج‌بازی بازیکنان و تلاش برای برکناری سرمربی، در فوتبال ایران قدمتی طولانی دارد. به طور خاص، در مورد استقلال، این دست داستان‌ها تقریباً ربع قرن است که هرازگاهی شنیده می‌شوند. اما پرواضح است که تشخیص حقیقت در این موارد، کاری بسیار دشوار است و تنها زمان است که صندوقچه اسرار بازیکنان را باز خواهد کرد.

در واقع پاسخ به این سؤال که آیا واقعاً بازیکنان استقلال با تمام توان خود به میدان نمی‌روند تا به سرمربی لطمه بزنند، بسیار دشوار است و به‌سادگی نمی‌توان پرده از این راز برداشت.

آنچه مسلم است، استقلال در شرایط حساسی قرار دارد و نیازمند یک بازنگری جدی در ساختار و رویکرد خود است. این تیم نه‌تنها باید از نظر فنی به شرایط ایده‌آل بازگردد، بلکه باید به فضای همدلی و یکپارچگی در رختکن نیز توجه ویژه‌ای داشته باشد. در غیر این صورت، بحران عمیق‌تری در انتظار آبی‌پوشان خواهد بود.

البته یک راه جدی هم وجود دارد: اخراج بی‌تفاوت‌ها و کم‌کارها از تیم فصل بعد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->